VranV Ističe se Poruka 2.636 ponedelјak u 10:42 - Deo teksta iz neke pesme koji vam se svidja ? #176 Nauči me kako da uredim vrt Ja moram da imam svoj sopstveni vrt. Katarina II - Vrt
Boja bez imena Primećen član Poruka 563 ponedelјak u 11:12 - Deo teksta iz neke pesme koji vam se svidja ? #177 " U prošlim danima osvojili smo ponos, u prošlim danima izgubili smo sve, sve, sve... " Zajedno - EKV
" U prošlim danima osvojili smo ponos, u prošlim danima izgubili smo sve, sve, sve... " Zajedno - EKV
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 398.250 petak u 18:23 - Deo teksta iz neke pesme koji vam se svidja ? #178 Nemam vise trideset i nesto ostade od vatre samo dim sta cu tamo gde mi nije mesto gde bas sada da se zaljubim Kada srce pali kasnije servis ne priznaje, nema garancije ali nema ni rok trajanja sta je tu je, nema kajanja Gde bas sada da se zaljubim, Balašević
Nemam vise trideset i nesto ostade od vatre samo dim sta cu tamo gde mi nije mesto gde bas sada da se zaljubim Kada srce pali kasnije servis ne priznaje, nema garancije ali nema ni rok trajanja sta je tu je, nema kajanja Gde bas sada da se zaljubim, Balašević
Boja bez imena Primećen član Poruka 563 petak u 22:43 - Deo teksta iz neke pesme koji vam se svidja ? #179 "U mojim snovima živiš, u mojim snovima praviš lom i samo tamo još mogu ljubiti usne i biti tvoj. Jer sutra dvije će suze iz tvog života izbrisat' me, i k'o da nismo se sreli - stranci bit' ćemo zauvijek" Ljubav nije za nas - Regina ft Elena Risteska
"U mojim snovima živiš, u mojim snovima praviš lom i samo tamo još mogu ljubiti usne i biti tvoj. Jer sutra dvije će suze iz tvog života izbrisat' me, i k'o da nismo se sreli - stranci bit' ćemo zauvijek" Ljubav nije za nas - Regina ft Elena Risteska