DENIRO!

sinoc dolazio u Kraljevo, nastup trebao da pochne u 22h, a on nije izashao do 23:30, odrepovao jednu pesmu al stao zbog loseg ozvuchenja... posle pola sata krenuo opet, isle dve pesme, al ******.. i kaze chovek- ne ide ovako, dodjite sledece nedelje, bicje sve bolje, ne morate ulaz da placjate, ja ne mogu ovako... a iz publike krenu proseravanja tipa-- idi kuci, jedi ti meni ... i slichno! a on nekom liku iz prvih redova "dodji ti ovde, evo tebi mikrofon ako hocjes ja ne mogu ovako!" a i stvarno, znas de su ga stavili, nabili ga u neki cjoshak...katastrofa. :shock:
"ja ne mogu ovako, radim ceo zivot da me ne bi zgurali u neki cjoshak i dodjem ovde i vidi gde su me stavili !!"

OMG! pa shta ljudi hocje :evil: :evil: :evil: jel rekao da i necje morati da plate opet :? mislim nije fer shta chovek da radi :? :? :? josh im i lepo rekao da nema uslova :? dobro shto je kasnio toliko nije opravdanje ali opet! uufffff :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

a meni josh bilo jos vishe krivo jer mi je brat ucestvovao u organizaciji i bilo mu mnogo stalo da sve prodje kako treba :( :(
ali shto me iznervirala publika, sve neki shminkeri, niko to i ne slusha, dosli tek onako!!

a shto je bila provala posle "tata daje kesh" -- ima li ovde takvih kojima tata placja sve?
...muk... Nema, znachi vi sve sami placate! (inache 90% publike tinejdzeri)

oke je meni deniro, ima kul pesama al nekada zna da izvaljuje ko lud... al ima jako puno pesama pa mu se stalno vrte teme...mislim ne znam koliko vi imate al ja imam:

Deniro & Drima - Kao nekad vise nikad
Deniro - Cale
Deniro, 5ra - Kad boli najjace
Deniro, 5ra, Skinny - Rodni grad
Deniro, Expozito - Djonovi u asfaltu
Deniro, Expozito, No Six - Kad smo u lokalu
Deniro, No Six, Expozito - Mislis da si mangup
Deniro, No Six, Expozito - Sta sem grada jos
Deniro - U krevet
Deniro - Bas pa tramvaj
Deniro - Bulevar Slomljenog Trotoara
Deniro - Moze vrti se feat. El Prezidente (remix)
Deniro - Mozesh da pucash na mene (Tunel 2)
Deniro - Na kraju tunela
Deniro - Pare Pare
Deniro - Ruza Od Mesa
Deniro - Sivilo Grada
Deniro - Ustanicka 8
Deniro - Za Ghetto Princeze
Deniro faet. Demian - Pleshi kao lud
Deniro feat. Kreem Cincere - Sunrize
Deniro feat. No 6 - Jedan si od nas
Deniro feat. No 6 - Ulicna pravila
DeNiro feat. Sudija - Stakleni Gradovi
Deniro feat. Young P - Sve za Pare
Deniro ft. Rolex & Rexxxona - U lokalu (rmx)
DeNiro - 44 nacina
DeNiro - Klinci s ulice
DeNiro - Komsiluk moj
DeNiro - Momce vrti se
DeNiro - Sad me znaju svi
DeNiro - Dok me smrt neuspava (5:1
DeNiro feat. Skinny, Struka & Demian - Iznad obruca (3:59)
DeNiro feat. Skinny - Izvini (3:05)
DeNiro - Samo ljubav za hip-hop ostaje (3:09)
DeNiro - Stigo sam u tvoj kraj (3:04)
DeNiro feat. Ivana - Za jedan dan (4:42)
DeNiro feat. Rolex - Kad sam u lokalu (3:45)
DeNiro - Kume (4:04)
DeNiro feat. Skinny - F.R.A.J.E.R.S.K.E. P.R.I.C.E. (2:54)
DeNiro feat. Target, ABC - Uzimam sve (4:10)

pa ceo album JOS UVEK KLOSARIM vol 1 sa onih 18 pesama:
- INTRO
- Cuvaj se Pandura
- Dobrodosli u moj grad
- Grad od osmeha
- Imam Flow
- INTERVENTNA
- jos uvek Klosarim
- Moze
- Na Betonu
- Na sred Kluba
- Ne silazim sa sanka
- Snovi Gradskog MCa
- Svi Bi
- Uzice u Srcu
- Kad Asfalt Zaplace
- Jedna Porodica
- Mama
- Ulica me nije Volela

pa jos pesama u kojima on gostuje...znaci lik bas radi ko lud....

huh...ja i nemam toliko :( imam shto mi jedan drug snimio i neshto shto sam na netu nashla :( a sada me mrzi da kucam :lol: a jadna ne znam da izbacim playlistu :lol:...u svakom sluchaju imam Josh Uvek Klosharim i josh jedno 10-ak pesama :? :-( ....

zove se lik valjda Danijel pa mu je prvo umetnicko ime bilo Denny Boy, pa onda promenio samo u Deniro

inace decko ima oko 200 snimljenih pesama, bas sam se sada raspitao i u ovom studiju gde ja snimam u BG-u, lik ima oko 30-40 koje niko nema sem njega na kompu....tako da mu je jako tesko nakupiti pesme, jer lik svaki dan snimi po nesto...

Tatula(ns):
zove se lik valjda Danijel pa mu je prvo umetnicko ime bilo Denny Boy, pa onda promenio samo u Deniro

inace decko ima oko 200 snimljenih pesama, bas sam se sada raspitao i u ovom studiju gde ja snimam u BG-u, lik ima oko 30-40 koje niko nema sem njega na kompu....tako da mu je jako tesko nakupiti pesme, jer lik svaki dan snimi po nesto...
mislish on pishe lirike....mozhda mu samo treba neki dobar muzichki aranzher da bi lepo to uklopio u celinu....nije fora,danas svi misle da su rodjeni mocarti,svako mozhe da sklepa neki ``beat``na kompu,al treba to napraviti da bude jedinstveno....neshto se ne razumem preterano od nashih hip hop aranzhera sam samo chuo za onog sky viklera iz bad copy-ja,lik je chak muzichku akademiju zavrshio,i dobre stvari pravi....ma ocu da kazhem,tako je danas....mozhe on da pishe najbolje lirike na svetu ako to ne komercijalizuje dovoljno nece to nikad stici do shirih masa....ostace underground do kraja zhivota.....

taman kad saki jednom poludi pa me ubije sekirom zato shto vredjam denira,e pa ja cu opet da se rodim(a kakve sam jebene srece verovatno o5 u jebeenoj srbiji)i onda za jedno 10-15 godina ja cu da stavim njegove pesme na upload.....

Back