DENIRO!

:lol:....znam :mrgreen:...
ewo i da postawim sliq :lol::mrgreen:

4_400-1.jpg

saki8050:
e bash ima diwne pesme!!! :x :x :x :evil:....bash pogode u srce....ne znam...swadjali bih se sada ali bicju fina :) :lol:...jher ipak swako ima swoj ukus...
Ne ajd da se svadjamo moooolim te :D
Ustvari je ne slusham tu muziku pa mi se mozda zato i ne svidza,a i nemam njegovih pesama...Malo preuvelicava stvari,al nema veze...
Koja mu je najbolja pesma da skinem??

e to ti je jedan lik koji pravi najgore grafite u gradu...i to u ogromnoj skali i svuda al su mnogo ruzni...i na onom sajtu ima njegova pesma...i negde sam cuo da se on u stvari zove milos...ma budala sve u svemu...

sta je ovo, svi otisli? : )

Deniro je OK, mogu da ga slusam, Cuvaj se pandura i tunel su mnogo dobre pesme

samo nek mi neko kaze sta ima protiv marcela?

"Marcelo da li srecan si, savest dal ti je cista"...
"Poruka za Marcela: Brate hvala za suze,
liriku nosis u prstu,
al uvek kad zazmuris videces me na krstu,
sebe videces u masi kamenje sto mi salje...."

???????????

@pacer
blah...ko cje ga znati...ali izgleda da su on i marchelo trebali da suze snime zajedno i ovaj ga ispali i ode s' edom :?.....tako sam ja negde chitala....ali mislim da bih bio siguran da to morash pitati njega :lol:

Kada je Deniro dolazio u ''moj grad'',na nastupu se pojavilo 30 ljudi,nije bilo shminkera...
Chovek je rap-ao kao da mu od toga zavisi zivot,iako je klub bio skoro prazan...Kako da ne poshtujesh takvog repera???
Uz pesmu ''Mama'' je bilo pravih suza od strane jednog mog druga koji se ne seca svoje majke,popeo se na stage,Deniro mu je dao i mikrofon i ovaj je rekao pred svima: ,,ti bar imash koga da zagrlish,a ja...??"

LittLe_hH_GiRLy:
Kada je Deniro dolazio u ''moj grad'',na nastupu se pojavilo 30 ljudi,nije bilo shminkera...
Chovek je rap-ao kao da mu od toga zavisi zivot,iako je klub bio skoro prazan...Kako da ne poshtujesh takvog repera???
Uz pesmu ''Mama'' je bilo pravih suza od strane jednog mog druga koji se ne seca svoje majke,popeo se na stage,Deniro mu je dao i mikrofon i ovaj je rekao pred svima: ,,ti bar imash koga da zagrlish,a ja...??"
u jeee...najezhih se :(:(:(:(....[maki cjuti :lol: ]...drago mi da ima josh neko ko ga poshtuje ;)
ali ne svidja mi se ona pesma tata daj kesh...mislim pesma je ok,ali me malo razocharao :(..nekako se prosrao :?...i u onoj Pleshi kao lud...

Back