Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ajd da se svadjamo moooolim tesaki8050:e bash ima diwne pesme!!! :x :x :x....bash pogode u srce....ne znam...swadjali bih se sada ali bicju fina
![]()
...jher ipak swako ima swoj ukus...
e bash necjuNe ajd da se svadjamo moooolim te
werowatno je to odgoworUstvari je ne slusham tu muziku pa mi se mozda zato i ne svidza,a i nemam njegovih pesama
nije....Malo preuvelicava stvari,al nema veze
cale,mama,grad od osmeha,jedna porodica,siwilo grada,swe je tezhe,ruzha od mesa...Koja mu je najbolja pesma da skinem??
hmmm...ne :?nego jel ti znas ko je nidza bleja?
infinity_zr:60 pesama se nalazi na www.hip-hop-manija.de.vu
u jeee...najezhih seLittLe_hH_GiRLy:Kada je Deniro dolazio u ''moj grad'',na nastupu se pojavilo 30 ljudi,nije bilo shminkera...
Chovek je rap-ao kao da mu od toga zavisi zivot,iako je klub bio skoro prazan...Kako da ne poshtujesh takvog repera???
Uz pesmu ''Mama'' je bilo pravih suza od strane jednog mog druga koji se ne seca svoje majke,popeo se na stage,Deniro mu je dao i mikrofon i ovaj je rekao pred svima: ,,ti bar imash koga da zagrlish,a ja...??"
Makijavelli:e ***** vas patetichare,e zato saki necu ni da skinem njegove pesme.....pravi rapperi nisu kukavice....