Demonstranti iz Đilasove koalicije upali u zgradu RTS! Polomili vrata!

Циљ им је да створи 5октобар.

Bezi bre covece vi stvarno nemate poneki, sluha za demokratiju!

Plasite se sopstvenih senki ni zbog cega!

- - - - - - - - - -

Ко сте ви господине. Ја вас не познајем. Ви сте стално у трансформацијама.:mrgreen:

Ti si Strela i znam te dobro.

Upravo su brutalno izbacili Obradovića i Djilasa

Сви шиптарски медији ЈАВЉАЈУ ДА ЈЕ ДРАГАН ЂИЛАС ТЕШКО ПРЕТУЧЕН - А СНИМЦИ СА ЛИЦА МЕСТА ГОВОРЕ САСВИМ ДРУГАЧИЈЕ тј. да је он са групом људи ГУРАО ПОЛИЦАЈЦЕ И ФИЗИЧКИ ИХ НАПАДАО...........

Сви шиптарски медији ЈАВЉАЈУ ДА ЈЕ ДРАГАН ЂИЛАС ТЕШКО ПРЕТУЧЕН - А СНИМЦИ СА ЛИЦА МЕСТА ГОВОРЕ САСВИМ ДРУГАЧИЈЕ тј. да је он са групом људи ГУРАО ПОЛИЦАЈЦЕ И ФИЗИЧКИ ИХ НАПАДАО...........

Eremita zaseo za tastaturu pa ratuje li ratuje.

Sramota gospodine kako se izrazavate prema ujedinjenoj opoziciji koja samo trazi svoja prava zakonom zagarantovana, a koja im je doticni AV oduzeo.
Jos za to njih nazivate stokom a ne onoga koji je ovome doprineo?

Можда се вама та руља-пучина-стока допада и можда је симпатишете, за мене је руља дивља хорда из каменог доба, која само у маси има осећај снаге.

Evo ja gledam direktno, Policija je vukla DJilasa i Obradovića po podu, sada ih guraju sa stepenica. Postavio sam tri linka koji prenose direktno. Mogao si Mito svojim očima da se uveriš kako je bilo. I još uvek traje.

Back