- Poruka
- 62.443
Ето, видиш фелијиски испаду, о томе ти причам.
O cemu mi pricas?
O hiljadugodisnjoj srpskoj kulturi, i dvovekovnoj americkoj nekulturi?E, pa to je vec clanak za Pecat, javi se Vuceli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ето, видиш фелијиски испаду, о томе ти причам.
O hiljadugodisnjoj srpskoj kulturi, i dvovekovnoj americkoj nekulturi?Evo ga dosao i dezurni pajser.
Hajd' sad malo nesto o Cedi, pa da mozes mirno da popijes mlekce i ides na pavanje.
Глупи фекалијиски изливу, колико пута мораш да испаднеш дебил?!
Видиш, ти овде служиш за забаву. Иако си ти убеђен да провоцираш ми те прозивамо и развлачимо.
Твој глупи проамерички мозак је програмиран са Слаџин ниво, не можеш ти даље да добациш.

O cemu mi pricas?O hiljadugodisnjoj srpskoj kulturi, i dvovekovnoj americkoj nekulturi?
E, pa to je vec clanak za Pecat, javi se Vuceli.
Nisi dovoljno mlekca popio mukice, i dalje si mi nesto nervozan![]()
Hajde sada lepo uzmi maramicu, i obrisi monitor, nije zdravo toliko peniti![]()
хаха
Ускоро и у товме граду, сељачине са кукуљицама из Алабаме пале ватрицу за ретардираног камија.
Још мало па нестало, оде ти смеће преко Атлантника заједно са тобом.
Почео си да стављаш смајлије у више комада, почело је да удара у мозак. А, знаш да се то заврши понизним ставом. Већ си то осетио.
Шта да ти кажем, проамерички ретарду, тако је то.

Ma jok, smajliji su pokazatelj da te volim. Vidi ga kako je ovaj sladak![]()
E, imam fantasticnu temu za tebe- lupetanje o osiromasenom uranijumu. Pa daj ne spamuj vise ovu fantasticnu Borinu temu, nego bolje pisi tamo.
....Polako ali sigurno tamo se tek opako zakuvava videcete da ce biti zestokih nemira.
Evo ga dosao i dezurni pajser.
Hajd' sad malo nesto o Cedi, pa da mozes mirno da popijes mlekce i ides na pavanje.
Глупи фекалијиски изливу, колико пута мораш да испаднеш дебил?!
Видиш, ти овде служиш за забаву. Иако си ти убеђен да провоцираш ми те прозивамо и развлачимо.
Твој глупи проамерички мозак је програмиран са Слаџин ниво, не можеш ти даље да добациш.
Ne bih ja ni otvarao besperspektivne teme ...
I ja bih tako otvarala teme...sila si ti.

UH,al ga upuca pandur.....strasno.
UH,al ga upuca pandur.....strasno.
Nego ja bih da nesto pitam.Sta ustvari hoce ovi demonstranti?Znam, da hoce posao,novac,zdravstveno osiguranje i slicno.....Ali kako oni misle to da postignu samo ovim blejanjem po ulicama,ili iznosenjem cinjenica onog novinara Alexa ili kako se vec zove?Zar oni misle da ce bogati sami da izadju na ulice i otvore novcanike i ispune im zahteve,i rese probleme koji ih tiste?
Sto se ne ugledaju na pretke i njihovu revoluciju.Sta bi bilo da su ameri isli naokolo i ubijali nasumicno engleske vojnike,ili jos bolje da su samo setali i trazili nezavisnost?Nista.Ali su imali vodje,Vasingtona,Dzefersona,Franklina i ostale.Imali su cilj,nezavisnost,imali su i onu povelju o nezavisnosti i sve ono sto je potrebno u jednoj borbi da bi se doslo do cilja,i dosli su do cilja.Uspesno.
A ovi danas setaju.Kao muve bez glave.Nema vodje,nema plana i programa.Nema NISTA.I hoce da im se ispune zahtevi.E to ce da bude nikada.
Ako uskoro ne ispliva neki vodja,i ne radikalizuju svoje proteste,kao i ne iznesu svoj program i listu zahteva,ima da ih umlate kao muve,pa makar na ulicu izaslo i svih 100 miliona amera da se bune.