Demonstracije u USA

Podrzavate li mirne demonsrante u Nju Jorku

• Podrzavam mirne gradjane Nju Jorka

• Podrzavam represivni rezim i americke bankare

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
U Rimu su demonstranti zapalili i zgradu ministarsva odbrane .. kao da se tamo stampaju dolari .. :hahaha::hahaha::hahaha: ..

Za sad izgleda da ce da nahebe 99% od onih 1 % - da bi se ocuvalo ono 0,1% .. :mrgreen:

Није лепо радовати се туђој несрећи и туђим проблемима. Италија је наш велики пријатељ и пуно нам је помогла. Пуно је и инвестирала у ову земљу. Довољно је само рећи-ФИАТ.
Мислим да би могли да упутимо неку симболичну подршку народу и влади Италије, да организујемо неки јавни перформанс, да виде да смо уз њих. То је најмање што можемо да учинимо.

Како је до протеста у САД дошло спонтано, а да се не би отело контроли и претворило у афричку јесен погубну по Америку и западни свет, даљу организацију лицемерно су прузели и режирали управо властодршци САД-а и Сорош на челу банкарског естаблишмента и претворили протест у фарсу. Или, боље речено, добро режирану америчку драму са срећним крајем. Међутим, отрежњење маса незадовољних својим економским положајем и наводним слободама и људским правима врло брзо ће резултирати стварним масовним протестима, али без режисера са стране. Могући хаос је увек побеђивао најквалитетније планове оних који имају новац и моћ.

Како је до протеста у САД дошло спонтано, а да се не би отело контроли и претворило у афричку јесен погубну по Америку и западни свет, даљу организацију лицемерно су прузели и режирали управо властодршци САД-а и Сорош на челу банкарског естаблишмента и претворили протест у фарсу. Или, боље речено, добро режирану америчку драму са срећним крајем. Међутим, отрежњење маса незадовољних својим економским положајем и наводним слободама и људским правима врло брзо ће резултирати стварним масовним протестима, али без режисера са стране. Могући хаос је увек побеђивао најквалитетније планове оних који имају новац и моћ.

Видим одмах да си злокобан и покварен човек чим си на аватар ставио слику неког ратника. Младост Србије више не жели да крвари и да гине у бесмисленим ратовима!!
Младост Србије жели да коначно почне да живи, да се школује, купује у Зари и Бенетону, да вози ФИАТ-ове аутомобиле и путује по Европи и свету!! Њу интересују послови и нова радна места, она је окренута Европској будућности, а не мрачној прошлости пуној крви, ратова и патњи.
Европа је ту да нам у томе помогне.

Ма да, како да не, све ти верујем. У једној Шпанији, уређеној чланици ЕУ, факултетски образован брачни пар не може да нађе посао. Кога лажеш бре!!
Јел имаш ти неки доказ за ту тврдњу или водиш психолошко-пропагандни рат против своје земље? Колико те плаћа КГБ за тај бедни посао ширења неистина и дефетизма?

Posto kupio,po to prodao.Nista nisam izmislio,samo sam prepricao svoj razgovor sa tim spancem.Ako je on mene slagao,slagao sam i ja vas.Meni ni iz dzepa,ni u dzep.Mozda je on mene slagao,ali nisam bio u mogucnosti da to proverim.
A sad lepo da se izvines zbog vredjanja,mislim na KGB.Ni ja tebe nisam vredjao,nije lepo da mi tako odgovaras.Nije tesko biti fin.

Видим одмах да си злокобан и покварен човек чим си на аватар ставио слику неког ратника. Младост Србије више не жели да крвари и да гине у бесмисленим ратовима!!
Младост Србије жели да коначно почне да живи, да се школује, купује у Зари и Бенетону, да вози ФИАТ-ове аутомобиле и путује по Европи и свету!! Њу интересују послови и нова радна места, она је окренута Европској будућности, а не мрачној прошлости пуној крви, ратова и патњи.
Европа је ту да нам у томе помогне.
"Поштовани" господине, или си млад или си необразован, а највероватније обоје. Тај "неки ратник" је Солунац, испод ти пише и његово име, и он не позива у борбу него, напротив, да никад више не будемо у рату...

Odavno je poznata americka doktrina ,, kontrolisanog haosa ,, .. ali ...

Posto kupio,po to prodao.Nista nisam izmislio,samo sam prepricao svoj razgovor sa tim spancem.Ako je on mene slagao,slagao sam i ja vas.Meni ni iz dzepa,ni u dzep.Mozda je on mene slagao,ali nisam bio u mogucnosti da to proverim.
A sad lepo da se izvines zbog vredjanja,mislim na KGB.Ni ja tebe nisam vredjao,nije lepo da mi tako odgovaras.Nije tesko biti fin.

Ма немој? Ти мислиш да сам ја наиван?? Износиш неке полуинформације, шатро шатро рекао ми пријатељ, а нема никаквог линка ни доказа за оно што тврдиш!! Покушаваш да блатиш Европску идеју са неким лажима вешто протуреним .Па када те храбро сатерам у чошак, па ти кажеш "можда сам био изманипулисан".
Слушај ме добро. Меркабино је од старе козе јаре, и те форе и фазони код мене не пролазе. А видели су и други људи чиме се служиш, тако да ћеш са сва времена овде бити обележен као недобронамерна и зла особа која се служи пропагандим лажима, уперених ка циљу да нас скрену са јединог правог пута, и то сад кад смо надомак циља!!

Prebise ih po Berlinu ... usred srede EU .. :eek:

Posto se zakuvalo na vise mesta mozete pratiti multi prenos na linku sa predhodne stranice ..

E , kad se samo setim kako su mi prdlagali da ovu temu stavim u skupstinsku kafanu , zamalo nisam vrisnuo od bola :cool:..

Obecao sam nekoliko desetina hiljada pregleda - tako ci i biti .. :cool:

http://occupystreams.org/

Ovde ocekujem brutalnu akciju narodne milicije .. :think:

http://www.livestream.com/globalrevolution

Poslednja izmena:
Prebise ih po Berlinu ... usred srede EU .. :eek:

Posto se zakuvalo na vise mesta mozete pratiti multi prenos na linku sa predhodne stranice ..

E , kad se samo setim kako su mi prdlagali da ovu temu stavim u skupstinsku kafanu , zamalo nisam vrisnuo od bola :cool:..

Obecao sam nekoliko desetina hiljada pregleda - tako ci i biti .. :cool:

http://occupystreams.org/

Господине Боро, ја мислим да су наши пријатељи из Берлина постали обесни од сувише доброг живота. Живе угодно и безбрижно, немају стрепње, изазове и страхове, па хоће мало да се играју револуционара.
Мислим, нешто ту смрди да су највеће демонстрације управо у најбогатијим и најдемократијским земљама у којима људи најбоље живе.
Човек жели опасност, жели адреналин, забаву, и у том контексту можемо посматрати ова најновија дешавања на улицама Европских и светских метропола.

Све оБЕСНЕ грађане напредне и богате ЕУропе и Америке, одмах демократски побити... сад су баш нашли да руше тај белосветски рај, баш сада када ми треба да УЂЕМО....срам их било бре!!

И заборавих да додам....обавезно да се читају постови уваженог merkabino-а.... на сваких 8 сати ,или ,коме је прејака доза, нека смањи ,на 12 сати...ујутро и увече по једно читање!

Јуче је писало у новинама да су се Американци извукли од рецесије, јер је досадашњи раст од 1,3% повећан на 2,7%.

Свака им част како магарче ове наше губитнике транзиције који чекају пропаст водећих економија

Како њујоршка полиција бије грађане

Акција "Окупирајмо Вол стрит" узима маха широм САД, у знак великог незадовољства људи како функционише америчка власт и кризе коју је она својом политиком изазвала. Полиција, међутим, не бира средства како би сузбила протесте.

Демонстранти у Њујорку ''навикли'' су на хапшења, али очигледно је полиција тог града добила овлашћења да користи прекомерну силу.

http://12160.info/profiles/blogs/breaking-citibank-customers-arrested-for-closing-their-account-oc

http://www.dailykos.com/story/2011/...rrested-for-closing-their-account?via=sidebar

Breaking: 30 Citibank customers arrested for closing their account [With Citibank Statement Update]

Was just watching Global Revolution live stream where they were live at a Citibank in LaGuardia watching the police holding 30 customers in a Citibank branch where they were in line to close their bank accounts. There was a large group of protesters outside chanting various rejoinders to the bank officals and the police, who seemed to be their in force. The livestream chat is still buzzing about the arrests and you can see various Citibank numbers passing by to call in protest, especially the Citibank customer relations number.

I must say this is strange considering the number of people outside with video recorders and this live stream. I'm not sure what Citibank is thinking here but this seems to be a panic move on their part for taking this rather drastic action. My wife and I are plotting now to move our Bank of America accounts to a local bank or credit union in town now. I know this move from our little family won't have much of an impact but it will at least help me sleep at night.

Poslednja izmena:
Jel se to zezas ??

francuska revolucija je upravo bila jedna od najpoznatijih revolucija koje su ti bankari izveli .. zato je i slave - i non -stop lazu o praznim parolama koje su sakrile zlocinacku i pljackasku prirodu te revolucije i dovele do prvog sveevropskog rata ..
Izvini,ali koliko me pamćenje služi francuska revolucija je završila pozitivno,nije ugušena u krvi od strane vladajućih.Il sam nešto krivo shvatila.

Izvini,ali koliko me pamćenje služi francuska revolucija je završila pozitivno,nije ugušena u krvi od strane vladajućih.Il sam nešto krivo shvatila.

Francuska revolucija je bila upravo ono sto sam JA napisao - tipican bankarski projekat prekriven praznim ali zvucnim parolama - i strahovitim masakrima neistomisljenika ... i planirani uvod u prvi sveevropski rat , u kom bankari finansiraju sve zaracene strane , a na kraju rata dobijaju u u vlasnistvo skoro sve akcije Britanske Imperije , francuske , austrije ..

Na protestu u Njujorku Jevreji spalili izraelsku zastavu ...:lol:

http://www.livestream.com/globalrevolution

http://www.livestream.com/occupywallstnyc

U Moskvi je izaslo 15 ljudi , a u Peterburgu 20 .. Znam zato - al necu da otkrivam u cemu je bio kljucni problem organizatora .. :lol:

Poslednja izmena:

Back