Demonstracije u USA

Podrzavate li mirne demonsrante u Nju Jorku

• Podrzavam mirne gradjane Nju Jorka

• Podrzavam represivni rezim i americke bankare

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Срам те било!! Ово је гнусно!! Па вама заиста ништа није свето. И великане наше књижевности сте узели на зуб. Хоће ли модератори зауставити ово бестијално иживљавање, има ли неко жив овде?!
Још једанпут стиди се. Вређаш мртвог човека, који је притом дао толико много нашој култури и књижевности.
Да је Нушић жив, он би данас био на страни Евроатлантских снага и сурово би исмејавао вас клерофашисте и остале снаге хаоса и безумља. Иди читај Шешељове шкработине, шта друго да ти кажем.
Много сам љут и сад бих направио сцену да си у мом друштву!
Ja mislim da si ti napušen i to bunikom.Ljudi se bune dok ti pametuješ.Truli kapitalistu

Како тим демонстрантима нико не објасни да се комунизам већ показао у пракси и да уопште није функционалан. Док капитализам доноси само просперитет и напредак. Погледајмо Србију и све ће нам бити јасно. Где смо били пре 11 година и где смо сад. Са плате од 2 Евра до плате од 400 Евра.
Милсим да МУП Србије треба да пошаље хитно пар елитних јединица у САД као испомоћ нашим пријатељима. То ће их дубоко дирнути и знаће да цене. Такође би било добро да се оформи једна добровољачка чета, па до добровољно жели да иде да брани демократију од разуларене руље да може да се пријави. Да иду рекламе и кајрони нон-стоп на јавном сервису са бројевима телефона. То би нам сигурно помогло и у процесу Евроатлантских интеграција, јер би се после тога Америка жестоко заложила за нас. Имамо велику шансу и не смемо да је пропустимо.

Jao sinak, skrolovao sam temu na brzaka i učinilo mi se da je Jaguar konačno došao do avatara svog života kad ono ćorak. Sonja nije loš komadić mada ni Srbijanka Turajlić nije za bacanje...

Ja ne kapiram kakav se tebi komunizam priviđa alo dobro. Svako ima prava na svoju halucinaciju.

Nego idete li u 16.00 da podržite američku braću golje?

Protest u Beogradu koji je najavljen na trgu Nikole Pašića za 16.00, mada na nekim Fejsbuk stranicama pominje se i da će protest trajati danas i sutra od 17.00 do 21.00

Poslednja izmena:
Не сумњам да су ти демонстранти лузери који слабо имају лове,
али ипак њихов положај је сасвим ОК у поређењу са многим државама света.

Сама чињеница да се на протестима ождеравају у пицеријама, их већ ставља изнад нивоа деце у Мауританији рецимо.
.

Нема сумње да су ти демонстранти који су лупали у шерпе лузери који су слабо имали лове - али је ипак њихов положај сасвим ОК у поређењу са многим државама света.

Сама чињеница да су лупали у шерпе их већ ставља изнад нивоа деце у Мауританији, рецимо.

А чињеница да су могли да се школују и да иду код лекара их ставља изнад оних са Вол Стрита.

П.С. - Пица је настала тако што сиротиња није имала шта да једе уз лебац - па су уместо самог леба ставили травке и неке ђаконије да га учине мање пустим. У Њујорку је трокут пице 7 - 11 долара - једе се, у журби, с ноге, (уместо нашег ручка) да киселина не изгризе празан желудац - док се не дође до неког нормалнијег јела.

А да не помињемо што су баје са Вол стрита свој успех постигле заслужено.

Немате ви појма који је стрес стално стрепети од берзанских кретања, изненађења и губитака.
Значи ти милионери нису свој успех изградили на нервима ових хипика и губитника.

Немате ви појма колики је стрес однети паре на Кипар. Значи ти милионери нису свој успех изградили на нервима ударача у шерпе.

За разлику оних богатих са Вол Стрита - за њих други седе и прате берзанска кретања - а они за страх од губитка плате - после посла, седе и код куће и настављају да се нервирају за њих.

Како то изгледа најбоље је приказао Џон Ландис у "Trading Places" још раних осамдесетих.

Poslednja izmena:
Слушај ме бре ти, никоговићу један!!
Мецена би требало да буде покровитељ и заштитник уметника, а ти се показао ко си и шта си! Вређаш покојног господина Нушића, једног од највећих наших књижевника!! Ни мртви вам више нису свети.
Изругујеш се овде свему људском, цивилизацијском, демократском и напредном. Није вам доста било ратова, изолација и глади. Таман смо се мало извукли из пакла у које сте нас увели, таман смо мало кренули напред, таман се наш Европски воз захуктао, а ето вас опет!
Лажете народ јефтином демагогијом, ширите прљаве лажи и инсинуације против легитимно изабраних демократских представника!! Хоћете овај народ да поново увучете у велику несрећу зарад фантомског небеског царства и лажних косовских митова!!
Е па неће моћи. Не док је нас који смо спремни да својим телима, интелектом, компјутерима и гласачким листићима бранимо тековине демократије!!
Смрт клерофашизму, слобода грађанима и грађанкама Србије!!!

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

LOL! LMAO! ROFL!

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Рат никоме није добро донео. Само шверцерима, психопатама и ратним профитерима. Неком рат неком брат, знаш како се каже.
Они који су за ратну опцију и антиевропске странке, то су ти углавном прихопате, шверцери и ратни профитери.
А они који су за Евроатлантске интеграције, ту су људи као ти и ја, честити, млади, образовани, динамични, који само желе да мирно живе, раде и школују се, путују по свету и воде љубав са лепим девојкама и момцима. Неоптерећени са високом политиком и некаквим небеским циљевима. Не!
Ми желимо политику која се бави малим човеком, његовим жељама, бригама и страховима. Патриотизам се не сипа у тракторе, а Косово се не маже на хлеб!!
Морамо прихватити реалност на терену и видети шта можемо да урадимо да нам заиста буде боље.

Buahahahahahahahah !!!

A sta bi ono svuda po svetu,podrska ?
A u Srbiji >OKUPIRAJMO POLITICARE @ TAJKUNE ,nema ,ne cuh se nic !!!
Ajmo ,nesto i mi da se cujemo,:worth:ono,kao kod nas sve u redu !!!!!!:dash:
Npr. kako li je samo lepo matorcima koji su dvaes,tries godina u okviru politike,
bilo kao ,bivsi-sadasnji-dozivotni direktori:klap:direktori ili funkcioneri iz senke :eek:.

Napomena:
Dole sadasnji predsednik FS-fudb.saveza,Ocemo Dzaju,a ne njega u zatvor, idioti na kub.:dontunderstand:

Dok u americi ovi hipici neumorno prave performanse - po ocekivanju u Evropi njihovi epigoni prave haos .. Vec na prvom okupljanju u Rimu je bilo 20 puta vise okupljenih nego u Njujorku .. :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: .. i naravno - neizvesne grupe :lol: - su pocele da pljackaju , lome prodavnice i pozivaju na paljenje grada .. Cak je doslo i do medjusobnog obracuna demonstranata ..

U Londonu je bilo malo mirnije .. sto me uopste ne cudi .. :manikir:

Sta je zapravo cilj - Vol Strit se po svim Vikipedijama uopste ne nalazi u Rimu ... cak ni u Evropi .. Neki su ocito promasili kontinent ... :manikir:

http://tg24.sky.it/tg2/diretta.html

Poslednja izmena:
Како тим демонстрантима нико не објасни да се комунизам већ показао у пракси и да уопште није функционалан. Док капитализам доноси само просперитет и напредак. Погледајмо Србију и све ће нам бити јасно. Где смо били пре 11 година и где смо сад. Са плате од 2 Евра до плате од 400 Евра.
Милсим да МУП Србије треба да пошаље хитно пар елитних јединица у САД као испомоћ нашим пријатељима. То ће их дубоко дирнути и знаће да цене. Такође би било добро да се оформи једна добровољачка чета, па до добровољно жели да иде да брани демократију од разуларене руље да може да се пријави. Да иду рекламе и кајрони нон-стоп на јавном сервису са бројевима телефона. То би нам сигурно помогло и у процесу Евроатлантских интеграција, јер би се после тога Америка жестоко заложила за нас. Имамо велику шансу и не смемо да је пропустимо.

Ја дефинитивно мислим да су МЕРКАБИНО, МИНГО а можда и АДЕМ КС - ЈЕДНА ТЕ ИСТА ЛИЧНОСТ... и то прилично духовита...

Ко си ти човече? Представи се!! Сместа!! Какав ти је то надимак?? Ништа не пише! Ко те је звао овде? Какви су то клипови??
Врло је ружно звати народ на побуну сада када смо практично надомак циља,надомак уласка у Европу, вама неко треба објаснити да је то што радите класична издаја!

Ко си ти човече? Представи се!! Сместа!! Какав ти је то надимак?? Ништа не пише! Ко те је звао овде? Какви су то клипови??
Врло је ружно звати народ на побуну сада када смо практично надомак циља,надомак уласка у Европу, вама неко треба објаснити да је то што радите класична издаја!

Ko si ti ?? Ko je ta debela na avataru ?'

Evo pa birajte .. za sada vode frikovi iz Madrida - tamo ih ima pola milona ..

http://occupystreams.org/

Добро си рекао. Фрикови. Живе у богатој Шпанији, чланици ЕУ, и још се нешто буне.
Боље да оду на биро и потраже посао и зараде неки Евро, уместо што се проводе и преждеравају на уличним хепенинзима. Лење наркоманске пропалице!!

Добро си рекао. Фрикови. Живе у богатој Шпанији, чланици ЕУ, и још се нешто буне.
Боље да оду на биро и потраже посао и зараде неки Евро, уместо што се проводе и преждеравају на уличним хепенинзима. Лење наркоманске пропалице!!

Ne bih se slozio sa tobom po pitanju Spanije.Pre par meseci sam razgovarao sa jednim spancem,zavrsio fakultet,radio,firma propala,novi posao ne moze da nadje.Ozenjen,zena takodje faks,radi pola radnog vremena...Toliko o tvojoj kvalifikaciji o lenjim narkomanskim propalicama.
Da se ne lazemo,niko na svetu ne voli da radi.ALi ako radi i zaradi i vidi blagodet zaradjenog novca,onda sa zadovoljstvom obavlja svoj posao.Ne verujem da se ovi ljudi izlaze na ulicu bez razloga,nesto se valja iza brda,a to ce vrlo skoro da vidimo o cemu se ovde radi.

Ne bih se slozio sa tobom po pitanju Spanije.Pre par meseci sam razgovarao sa jednim spancem,zavrsio fakultet,radio,firma propala,novi posao ne moze da nadje.Ozenjen,zena takodje faks,radi pola radnog vremena...Toliko o tvojoj kvalifikaciji o lenjim narkomanskim propalicama.
Da se ne lazemo,niko na svetu ne voli da radi.ALi ako radi i zaradi i vidi blagodet zaradjenog novca,onda sa zadovoljstvom obavlja svoj posao.Ne verujem da se ovi ljudi izlaze na ulicu bez razloga,nesto se valja iza brda,a to ce vrlo skoro da vidimo o cemu se ovde radi.

Ма да, како да не, све ти верујем. У једној Шпанији, уређеној чланици ЕУ, факултетски образован брачни пар не може да нађе посао. Кога лажеш бре!!
Јел имаш ти неки доказ за ту тврдњу или водиш психолошко-пропагандни рат против своје земље? Колико те плаћа КГБ за тај бедни посао ширења неистина и дефетизма?

Back