Ne volim nasilje. Time se ništa ne postiže. Glupo je rušiti nešto što je, u suštini, naše. Još je gluplje da se naši ljudi biju međusobno kada imamo zajedničkog neprijatelja. Sve to me podseća na moj omiljeni film Life of Brian.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa sebičnije nisam pročitala u svom životu. Ovo je toliko nisko, jadno, glupo, da sam sad sigurna da s vama - DSS i vama koji radite u državnoj upravi definitivno nešto nije u redu.
Ti si nadležan da kažeš nekome da ide da prosi, a da ne radi u Meku. Iz svoje sigurne pozicije na kojoj si zaštićen kao beli medved, lako ti je da prosipaš mudrosti i praviš se pametan. Pitala bih te da nemaš čime da hraniš decu i da ti je taj Mek jedini izbor, šta bi radio.
Milion nezaposlenih traži posao u ovoj zemlji. Bolje da budu gladni, prose, kradu, nego da pošteno zarade svoj dinar u Meku.
Sram te bilo.
Sve to me podseća na moj omiljeni film Life of Brian.
Nije tacno, ni ja ne bih radila tamo ni za zivu glavu!
U ovoj zemlji, dragi i fini DS-ovci, postoji i poljoprivreda, tako da niko nece ostati gladan.
Nije-nego...Mek ili glad!!!??? Svasta!!!:shock::shock::shock::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Strelo slažem se sa tobom, posebno s ovim boldovanim, kad su u pitanju ovi naši.Како се изокрећу ствари и појмови!!!
Па не живимо ми због камера, односно слике на екрану!
И пред којим то светом треба да пошаљемо "одговарајућу" слику?! Пред онима који су нас бомбардовали,
пред онима који руше принципе међународног права, пред онима који су водили највише освајачко-
пљакчашких похода након Другог светског рата, хиљадама километара далеко од своје куће?!
Ако "свет" нешто треба да види, треба да види да смо ЉУТИ, БЕСНИ и да ћемо очас посла смакнути ове наше КОЛАБОРАЦИОНИСТЕ, ИЗДАЈНИКЕ и НЕСПОСОБЊАКОВИЋЕ!!!
млате се присталице СРС и ДС и један почне да виче
Како се изокрећу ствари и појмови!!!
Па не живимо ми због камера, односно слике на екрану!
И пред којим то светом треба да пошаљемо "одговарајућу" слику?! Пред онима који су нас бомбардовали,
пред онима који руше принципе међународног права, пред онима који су водили највише освајачко-
пљакчашких похода након Другог светског рата, хиљадама километара далеко од своје куће?!
Ако "свет" нешто треба да види, треба да види да смо ЉУТИ, БЕСНИ и да ћемо очас посла смакнути ове наше КОЛАБОРАЦИОНИСТЕ, ИЗДАЈНИКЕ и НЕСПОСОБЊАКОВИЋЕ!!!
Evakuisan Merkator zbog dojave o bombiSad javili na B92
Ovakve vesti su prava muzika za moje uši.
Svaki minut po jedna.
A ti znaš da svi ti ljudi koji rade u Meku imaju njive.Sramota je tako govoriti. Velika sramota. A posle se pozivate na jedinstvo medju Srbima. Licemerno. Veoma licemerno. Lako je to govoriti sa sigurne pozicije. A kad dodješ u situaciju da nemaš posao, nemaš njivu, nemaš ništa, kao što nema najveći broj tog sveta koji radi u Meku, a moraš da hraniš decu, pa i sebe na kraju krajeva i vidiš da nemaš izbora, prihvata se bilo kakav posao.
Ma, uostalom, polako. Znam mnoge koji su govorili da oni nikad ne bi ovo ili ono, pa su baš to uradili. Samo polako. Doći ćete jedinom u situaciju da baš ono što "nikad ne bih" uradite. Samo polako.
Original postavio Registra. Pogledaj poruku
A ti znaš da svi ti ljudi koji rade u Meku imaju njive. Sramota je tako govoriti. Velika sramota. A posle se pozivate na jedinstvo medju Srbima. Licemerno. Veoma licemerno. Lako je to govoriti sa sigurne pozicije. A kad dodješ u situaciju da nemaš posao, nemaš njivu, nemaš ništa, kao što nema najveći broj tog sveta koji radi u Meku, a moraš da hraniš decu, pa i sebe na kraju krajeva i vidiš da nemaš izbora, prihvata se bilo kakav posao.
Ma, uostalom, polako. Znam mnoge koji su govorili da oni nikad ne bi ovo ili ono, pa su baš to uradili. Samo polako. Doći ćete jedinom u situaciju da baš ono što "nikad ne bih" uradite. Samo polako.
To li je u pitanju?Word.Samo da osete platicu od 500-1000 evra zaboravice oni na Kosovo i sve puste tlapnje i mitomanije.
Strelo slažem se sa tobom, posebno s ovim boldovanim, kad su u pitanju ovi naši.
Samo smatram da ne moramo međusobno da se tučemo i rušimo Bg da bi pokazali zube sadašnjoj vlasti.
A pored toga, lično bih se osećao srećnim da, pored ove slike, ode još jedna - mirno, masovno zapišavanje američke ambasade. Pa zamisli samo tu scenu svuda u svetu.
Sto se ne preselis u Bagdad ? Tamo bi imao simfoniju .
To li je u pitanju?
Zato ste zaboravili i Kosovo i Srbe tamo.....zato vam se hebe za sve, samo vaša gu*ica vam bitna.
Ko ti je poslodavac......Soroš možda, neki NVO ?
Al je grunulo sad nesto ovde na NBGD
Umesto praznih priča... predlažem potpisivanje peticije
http://www.thepetitionsite.com/petition/905791187
još 400 glasova fali... makar da se čuje naš glas. A ne da budemo glavna vest na CNN-u i BBC-u kao ludaci koji razbijaju svoj glas![]()
Бре хулигани нападоше и Чеду, али сва срећа нису успели да уђу у зграду.
Па ко каже да ћемо се ми међусобно тући?!
Ми - народ, присталице (или противници) свих опција, треба заједнички да најуримо ову багру са власти,
и челнике опозиције, јер се понашају крајње бедно и сервилно, једном речју - КОЛАБОРАЦИОНИСТИЧКИ!!!
Ovakve vesti su prava muzika za moje uši.
Svaki minut po jedna.