Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

Ја мислим да ти грешиш у једној јединој ствари. Србија се заправо у том смислу прва изградила. То није тешко доказати после великих устанака , и 1 и 2 и толико ратова које је водила за национално осллобођење почетком века. Срби су националну свест изгубили услед губитка огромног броја националних вођа, и природне Елите, а највише услед дугогодишње владавине Комунизма.

Sanovnik izvini za upotrebu posta... all sta cu kad mi se svidja
O.K. Mada ja mislim da nas je komunizam i Broz - sto se tice nacionalne svesti - najvise urnisao.
Ali gde je nas narod izgubio pamet ? Nikad ovoliko napaljenih i beskorisnih patriota nije bilo.Izjednacavaju busanje u grudi i vredjanje drugih sa patritizmom.Toliki manjak zdravog razuma - odakle ? Ko je kriv ?

А видите ову РУПУ од човека, овог Рупела, још се усуђује да протествује:

Rupel protestovao zbog upada u Ambasadu Slovenije
spacer.gif

spacer.gif

Ljubljana - Slovenački ministar spoljnih poslova Dimitrij Rupel poslova sinoć je uputio protest šefu diplomatije Srbije Vuku Jeremiću, zbog upada u Ambasadu Slovenije u Beogradu i ugrožavanja bezbednosti diplomata i imovine. U saopštenju slovenačkog Ministarstva spoljnih poslova navodi se da je "ministar Rupel zahtevao da srpske vlasti garantuju bezbednost slovenačkim diplomatama i drugim slovenačkim državljanima" i dodaje da je "srpski ministar obećao odgovarajuće mere". "Zabrinuti smo", dodaje se u saopštenju Ministarstva u Ljubljani, "zbog informacija o nasilju, koje povremeno prati proglašenje nezavisnosti" i osuđuje "svaki oblik nasilja i netolerancije, a pre svega pretnja ljudima i imovini".
spacer.gif

josh je stari istok znao da chuva nepovredivost tadasnjih glasnika, pa bi bilo chudno da se 4 milenijuma kasnije nekom dopushta da upada u ambasadu.

O.K. Mada ja mislim da nas je komunizam i Broz - sto se tice nacionalne svesti - najvise urnisao.
Ali gde je nas narod izgubio pamet ? Nikad ovoliko napaljenih i beskorisnih patriota nije bilo.Izjednacavaju busanje u grudi i vredjanje drugih sa patritizmom.Toliki manjak zdravog razuma - odakle ? Ko je kriv ?

umm .... pa ti valjda ... zato sto si toliko pametan pa neces da obrazujes Srpske patriote kako da postupaju vec iz zoves seljacima prostacima i ostalim pogrdnim imenima a nije ti smetalo kad su palili i zarili 5. oktobra ... mozda to ...

То ти само мислиш да нема полиције, има их на сваком ћошку, нарочито у цивилу...8)8)8)...

Без љутње стварно сам свим :heart: за то да момци сваки дан лупају америчку и словеначку амбасаду, Мек и Меркатор - али сваки дан да дођу и да им каменицама и са доста јаја опале по објектима, али сваки свакцати дан.... тако да то смеће од људи добије параноју и да не смеју да изађу напоље... то би била веома добра педагошка мера.

ето, искрен сам... а ти мисли о мени шта год хоћеш, баш ме брига...
A... ovaj, Mito, ko radi u tom Meku: Ameri, Šiptari ili Srbi?

PA .... sta bre ti hoces priznaju kosovo cene skupe kradu lazu mazu nece Srpske firme u sloveniji I JA DA IH ZOVEM PRIJATELJIMA .... e sad kad bi dali ko sto rekoh 30% ...
Vidiš, ja nikog od naroda i narodnosti ove planete zemlje i celog ljudskog roda ne smatram bratskim niti zovem prijateljima. Bratstvo, jebinstvo i prijateljstvo su za lako povodljive i naivne...

Није ствар у томе. Озбиљне нације немају политичке партије које доводе у питање опстанак саме државе, нити подржавају намере (чак ни вербално) за растурање државе.
То је прећутни консензус у озбиљним државама и то се зове национална солидарност.
У том делу се Србија није изградила као нација и зато таква малигна обољења типа ЛДП постоје и делују и један значајан број људи не види у томе никакву аномалију.
То је проблем, не Чеда као он, пер се.

Upravo...i razlog više da se ta bolesna gnjda protera iz političkog života i smesti tamo gde mu je i mesto, tj u zatvor sa svojim pajtosima...ups...onim koji preživeše, jerbo je najbolje prijatelje dao da se ubiju...streljaju...kako god...i tako su bili ološ k'o i on sam...bljak za ovog bolesnog narkomana i lsd mu sektu, sačinjenu od bolesnika i gubitnika iz svih slojeva.:mad:

Back