Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

A i ako hoce nesto da unistavaju,sto unistavaju SVOJ GRAD?

To nije njihov grad. To je grad izdajnika sa B92, to je grad zena u crnom, to je grad tajkuna i antiratnih profitera. I savim je normalno da ga unistavaju. Nece ga unistavati kada postane njihov.

A ako se dobro secam i 2000 je bilo nekog paljenja, al se niko nije bunio.

Turn 0ff TV. Turn ON Brain.

Sram vas i stid bilo!!! Jesi li dobro večerala večeras??? E pa ti možda jesi, ali sedmogodišnji Marko u Štrpcima nije sigurno da je legao sit i smiren!!! Tebe zabole ... za njega i za njemu slične!!! Zabole te za Srbalje koji večeras dežuraju na mostu na Ibru!!! Sekiraš se samo gad ti se nokat polomi ili kad ti zataji kartica na mobilnom!!! Sad eto brineš i za Merkator, jer kao "ipak je to tamo Beograd i nije u redu da se to baš tu dešava"! Nije u redu da se na tvojih par stotina metara bar jedan izlog polomi jer to tebe jako uznemiruje!!! A taj izlog je još uvijek na većoj udaljenosti od tvog dupeta nego što je ukupan radijus "bezbijednog" kretanja na kojem je mali Marko proveo ovih svojih sedam godina života!!! Ti si se večeras napendrečila na Forumu sa namjerom da oplakuješ Big Mack i Merkator!!!!

Aj batali tu tastaturu nego idi dole da braniš Marka... Ne razumem tvoju zamenu teza... Zar nije normalno da se nekom ne dopada demoliranje SOPSTVENOG grada?

Sram vas i stid bilo!!! Jesi li dobro večerala večeras??? E pa ti možda jesi, ali sedmogodišnji Marko u Štrpcima nije sigurno da je legao sit i smiren!!! Tebe zabole ... za njega i za njemu slične!!! Zabole te za Srbalje koji večeras dežuraju na mostu na Ibru!!! Sekiraš se samo gad ti se nokat polomi ili kad ti zataji kartica na mobilnom!!! Sad eto brineš i za Merkator, jer kao "ipak je to tamo Beograd i nije u redu da se to baš tu dešava"! Nije u redu da se na tvojih par stotina metara bar jedan izlog polomi jer to tebe jako uznemiruje!!! A taj izlog je još uvijek na većoj udaljenosti od tvog dupeta nego što je ukupan radijus "bezbijednog" kretanja na kojem je mali Marko proveo ovih svojih sedam godina života!!! Ti si se večeras napendrečila na Forumu sa namjerom da oplakuješ Big Mack i Merkator!!!!
Aj mani se jeftine patetike neko reci kao unistavanje i demoliranje srpskih gradova pomoci Srbima na Kosovu ?

evo mene opet uzivo sa ulice...stigoh kuci opet....jeste u pravu,sve deca,i to toliko mladi klinci da mozda imaju jedva 18...vecinaq 16......nesmeju cak ni da ih udare pendrekom posteno....odvalili bi ih na pola...ali zato ovi gadjaju objekte..e sad...umalo i ja nenahebah kad je policija krenula u stampedo....sve u svemu mnogo jurnjave i trcanja u prazno...pa sad,ko usput naleti na nesto,to i slomi...murije je mnogo i u civilu,pa samo krenu da jure za nekim pojedincem koji proba da "oslobodi" trafiku od siptarskih terorista...doduse nevolim muriju ali su korektni...pored mene su veceras par puta prosli u trku i samo nastavii da jure za nekim....nemogu da gresim dusu...mada urlaju ko copor prigradskih lutalica...stani...drz ga...jebacu mu maj..ku.....dovedi ga vamo vamo ga dovedi.....i tako
sve u svemu neprijatno

ja sam doduse sada vec ajd da kazem old timer da ucestvujem u ovakvim akcijama,ili bilo kakvim vise...vec sam istrosen raznim picweisima...ali i da sam mlad...nikada nebi lomio mek donalds ili zgrade po dorcolu...to su najstarije zgrade u bgd...svedoci bgd kulture iz proslih vremena

.............nisam propagator zavera ,ali sam ubedjen da se ovo moglo izbeci ,500 ljudi ide od mesta do mesta u gradu i lomi ,josh videh i neki auto sa jedno 6-oricom na svakom mestu ,a panduri znaju sve vodje na prst u dupe ,ne ne i ne ,kao i 27.3. 1941 ,skupio se narod revoltiran da protestvuje .......i udjosmo mi u rat koji nam nije trebao ,mesto kao bugari i rumuni da ladimo jajca 4 godine pa da '45 dignemo ustanak ,.........mnogo shargarepa al uvek isti magarci .......

Hvala,bas ljubazno...
Da li si ti nekada bio na Kosovu?Ja jesam.Mog oca su pretnjama smrcu i 'nesrecnim slucajem saobracajke' upozorili da se nikada vise ne vrati(on je tamo isao poslom).Nagledala sam se jezivih prizora za ceo zivot...Ali nisam zadrti nacionalista...
Ali ovo veceras nije borba za Kosovo,to je okupljanje gorila.

Ne znam za Kosovo, ali znam da bi ovi u normalnim drzavama bili lepo prevaspitani. PA da vidis.
U "normalnim državama"???
A prevspitavali bi ih oni "normalni" koji su prevaspitavali zarobljenike u Abu Graibu??? Jel'!!!
Bilo kako bilo, bolje da lome izloge zbog nepravde na Kosovu, nego da po školama lovačkim naoružanjem ubijaju vršnjake iliti školske drugove kao što to rade "lijepo vaspitana" dječica u tim "normalnim državama"!!!

Zamena teza.
U kakvoj vezi je patnja srba sa kosmeta sa pijanim navijacima koji idu redom i lupaju sve sto stignu.
Kako to pomaze malom Marku i sto nas da bude stid.
Mene je stid od gomile pijanih skotina kojima je svaki povod dobar da lupaju, kradu i tuku se sa policijom.
Oni o srpstvu i o Kosmetu brinu koliko i ja o zvezdanoj prasini van mlecnog puta

.............nisam propagator zavera ,ali sam ubedjen da se ovo moglo izbeci ,500 ljudi ide od mesta do mesta u gradu i lomi ,josh videh i neki auto sa jedno 6-oricom na svakom mestu ,a panduri znaju sve vodje na prst u dupe ,ne ne i ne ,kao i 27.3. 1941 ,skupio se narod revoltiran da protestvuje .......i udjosmo mi u rat koji nam nije trebao ,mesto kao bugari i rumuni da ladimo jajca 4 godine pa da '45 dignemo ustanak ,.........mnogo shargarepa al uvek isti magarci .......

pa naravno da je neko popalio navijace,a njima netreba mnogo...ja sam slucajno oko 6 i 15 prvi put uleteo u kneza milosa u sred policijskog kordona....bas naleteo u neznanju...i provalio da su se skupili zandari,dok si reko keks i to u punoj opremi,u svim okolnim ulicama ili interventna stekovana ili bar punto...znaci,spremna je bila i policija i znala da se nesto sprema
moguce je da si u pravu......ma nije ovo prvi put da lome po gradu...lomili su i za vreme rata sa amerima cujem,nisam bio tada ovde,ali cujem da je bilo mnogo vise razbijanja i lomnjave po mekovima,pa nikome nista....i dzamije su palili 2003...pa nikome nista...navikao je ovaj jadni grad da ga lome,ruse i pale...ko god..bilo turci,bilo nemci bilo huligani....vec je oguglao..pa ni ne reaguje :):)

Ajde ona deca napolju shto lome i divljaju, al ovi ovde "zadrti nacionalisti", "veliki patrioti" i slichni...oni su mi najsmesniji i ujedno i najjadniji....

...kenj kenj kenj do sutra, a ceo dan u toplom domu pred ekranom.

:mrgreen: da.
Verujem da nam je svima tesko.
Ali, ovi su u znak protesta resili da se silno nadrkaju i izuzetno narogushe u toplini svojih soba

Back