Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

Joooj, ti si posebna prica. Jesam ti nekad nesto rekla? ne. Cao.

Elem, svakog mjeseca provedem makar pet dana u Bg-u i nesto se ne osjecam nepozeljnom. Stavise - bas mi je divno. ;)

Aham...mora da si mutava k'o i muslija Milo dzamahirijski...samo ti ostavljaj evre kod nas i ćuti...ccc...ko o čemu, crnogorka o poštenju...ona stara narodna, beše...:mrgreen:

Ma, pusti ona misli da svi mi imamo pedeset nikova po forumu i da svako malo pisemo po drugim. zapravo samo radikali imaju svako svoj, a ostali su istih pet osoba koje se dopisuju same sa sobom. To joj neki trip, tako, ne uzimaj za zlo...
ma ne uzimam za zlo. riba je garant grob cim je opsednuta musko-zenskim odnosima i na politickim temama.

inace, nevena, ne obaziri se na "nule" koje te marsiraju iz srbije. te nule u RL zive u misijim rupama.

ma ne uzimam za zlo. riba je garant grob cim je opsednuta musko-zenskim odnosima i na politickim temama.

inace, nevena, ne obaziri se na "nule" koje te marsiraju iz srbije. te nule u RL zive u misijim rupama.

Ma, znam...
Opusteno. Previse boravim po mnogim krajevima Srbije da bih pomislila da me iko vrijedan paznje marsira.
Uzgred, nastojim da budem krajnje pristojna dok razgovaram saljudima, ali ne ide ponekad, znas vec.

Uzasavam se nasilja i fizickog i verbalnog, pa nemam izbora nego da maltretiram moderatora i ganjam se sa divljacima koji vrijedjaju bilo mene licno, bilo ma koji narod. Nevezano za mene kao pojedinca.

Inace, gledam i dusa me za ovim gradom boli. Za par dana dolazim gore i tacno ne zelim da vidim ove haose.

Имам информације да је око Мека баш била фрка, не само што је разлупан, већ је и запаљен...
Било је и сузавца...

Evo ozbiljno je i u mom komšiluku...oko albanske ambasade...pa mostarske petlje, a čuli su se i pucnji...šta li...saznaćemo valjda...ja nemam nameru da sama proveravam.

Sada gledam televiziju,vesti imam na 9 kanala iz raznih zemalja i svi pričaju i pokazuju razbijanje Beograda,tučnjave,horde koje napadaju novinare i snimatelje.Ovo je stvarno reklama.....prikaz kulture i spremnosti traženja načina rešenja situacije.Svaka čast verovatno če od toga najviše imati turizam u ovoj godini

Sada gledam televiziju,vesti imam na 9 kanala iz raznih zemalja i svi pričaju i pokazuju razbijanje Beograda,tučnjave,horde koje napadaju novinare i snimatelje.Ovo je stvarno reklama.....prikaz kulture i spremnosti traženja načina rešenja situacije.Svaka čast verovatno če od toga najviše imati turizam u ovoj godini

i to nas zabole.

i siptari su palili godinama srpske kuce , silovali srpkinje rusili nasa groblja, crkve pa dobise nezavisnost

Back