Demonstracije Albanaca u Skoplju

Све ми се чини да је Македонцима најбоље да се прихефтају уз Бугаре, ови ће да их одбране. Кренуће у рат до посљедњег Македонца. Нисам баш у токовима али ми се чини да је тај македонски "јазик" најсличнији бугарском, па нека се већ једном уједине. Бугари су паметан народ са значајном дозом дрскости и безобразлука довољном да спријече експанзионизам Албанаца. Нека Македонију подијеле Албанци и Бугари, биће и нама лакше.

:hahaha:

Како ви ваше неуспехе што нисте могли да сачувате Косово нама преписујете и желите нам зло.

Ох Срби па ми једва чекамо да се опет зарати,што шиптари не смеју?

Друго било их је 1000 максимум на скупу.

Ви сте почели ко они да препуцавате цифре и бријке

Сачувајте ви бившу републику од пријатеља.
Истих оних којима сте признали отцепљење и гајите добросуседске односе.

Beograd.Preko 85 žitelja % su dodjosi.Što znači,ako si ti iz Bga ,ogromne su sanse da si se,ili ti,ili tvoj matori,dovukeljao iz neke pripizdine.Pitanje glasi ; jeli se to bojiš konkurencije ,prekriven velom vaskolikog srpstva ?

..sto znaci da ako sam iz BG-a naucio sam da kvalitet treba ceniti, a ovo je sve samo to ne..nece valjda svi u bg mjkmu bozju?..:eek:..kakve bre konkurencije, u cemu ce da mi konkurise neko ko ni mojim jezikom ne vlada?..koji si ti pokusaj od provokacije..:lol:..ko ih yebe, sta su sadili to ce i da pozhanju..

Ха...то се нече десити никада.

Живели

Хоће,хоће,види се да сте пореклом Срби,исто размишљате као и ми.

Иначе,Шиптаре може и државица звана Свети Винсент и Гренадини да покока за час,
то нико не спори,али ако до сада ниси схватио како и уз чију помоћ они краду
територије онда боље да ћутиш и молиш Бога да вам опрости што сте издали браћу Србе.

ne mi vama paprikarima samo zelitmo da vas snadje isto sto je nas snaslo, pa da mi vama, kao sto ste vi nama, priznamo nezavisno siptarsko skoplje kumanovo tetovo i celu istocnu makedoniju :super:

sto kazu da vam vratimo milo za drago

Zar Dušanovo skoplje i ostale stare srpske gradove i spomenike na jugu želiš iz inata da vidiš u rukama arnautskih plemena?!

Poslednja izmena:
Хоће,хоће,види се да сте пореклом Срби,исто размишљате као и ми.

Иначе,Шиптаре може и државица звана Свети Винсент и Гренадини да покока за час,
то нико не спори,али ако до сада ниси схватио како и уз чију помоћ они краду
територије онда боље да ћутиш и молиш Бога да вам опрости што сте издали браћу Србе.

Американци су нама савезници сада.

Него ајде ја молим Бога да нико не погине јер је то нешто најгоре.

Али ако доџе до тога сравничемо их ко 2001.Још горе чемо их побити јер имамо одрешене руке од стране Американаца

siptara procentualno u makedoniji ima vise nego sto ih je ikada imalo u srbiji. siptari u srbiji nikada nisu cinili vise od 10% ukupnog broja stanovnika dok ih kod vas u makedoniji vidim ima vec sada 25% .

Да ти знаш колико их има..
има их 19-20 %

То што они напуцавају је исто и као 1999 за кОСОВО КАДА СУ ТВРДИЛИ ДА ИХ ИМА 2,5 МИЛИОНА??

:hahaha:

Како ви ваше неуспехе што нисте могли да сачувате Косово нама преписујете и желите нам зло.

Ох Срби па ми једва чекамо да се опет зарати,што шиптари не смеју?

Друго било их је 1000 максимум на скупу.

Ви сте почели ко они да препуцавате цифре и бријке

1000? To Sitel, vas tesi samo!
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=510101015496&id=9&setIzdanie=21979

Да ти знаш колико их има..
има их 19-20 %

То што они напуцавају је исто и као 1999 за кОСОВО КАДА СУ ТВРДИЛИ ДА ИХ ИМА 2,5 МИЛИОНА??

vasa smesna drzava postoji samo dotle dok je to vasim gazdama u interesu tj amerikancima.

kad procene da im vise niste potrebni , razbice vam drzavicu u paramparcad i dati makar pola siptarima.

Uradice vam isto sto su uradili sa SFRJ i vi tu necete moci nista da uradite osim da placete i kukate.

ovaj ostatak, ce verovatno pripojiti bugarskoj pa cete se vremenom pretopiti u bugare.

vasa drzava nema dugorocno sanse da prezivi jer sa svim svojim susedima stojite izuzetno lose.

Bugarska je oduvek imala teritorijalne pretenzije prema Makedoniji i smatra makedonce nepostojecom nacijom tj smatra da su svi oni Bugari.

Albanci zele makar pola makedonije za sebe jer su tamo najbrojnija manjina.

Grcka zeli nestanak makedonije jer makedonija uzurpira nesto sto oni smatraju svojim - makedonsko ime.

Srbiju, jedinog pravog prijatelja, Makedonija je izdala priznavanjem nezavisnosti Kosova.

Sto znaci da makedonija nema nijednog svog suseda za prijatelja.

sto kazu - svi vam rade o glavi :mrgreen:

Poslednja izmena:

Али ако доџе до тога сравничемо их ко 2001.Још горе чемо их побити јер имамо одрешене руке од стране Американаца

Ништа ти,пријатељу не капираш.Ми смо имали одрешене руке од стране Америке пре1999.године и на крају кад је Слоба рекао нема уранијума за њих,Амери-правац
на шиптарску страну. Али,ни о томе није реч.Само онај ко је у политици дуго зна каква је то игра и ту осећања не играју велику улогу.

Страшно је то што сте ви признали Космет као државу,а овде лапрдате о својим''македонским'' правима на културно и историјско наслеђе,које је иначе грчко.

Сами сте себи непријатељи,да сте постојани,не би вас смарали ни туте Бугари ни Грци. Ви сте нација која не заслужује да је се поштује.То је све...

Da se vi niste malo zaneli................Amerikanci su vama saveznici samo protiv Srbije.............naivni ste malo ispali
oni su i djavlu saveznici protiv Srba

Back