Majstor Života
Poznat
- Poruka
- 7.091
Požuri na glasanje, nikad se ne zna kad ćeš na robiju.Kod tebe to svaki dan za očekivat.
Neću da žurim, nek vode računa da im ne propadne glasanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Požuri na glasanje, nikad se ne zna kad ćeš na robiju.Kod tebe to svaki dan za očekivat.
Izglasaće se i bez tebe.Neću da žurim, nek vode računa da im ne propadne glasanje.
Izglasaće se i bez tebe.

Šta se brineš, će uvezemo glasačeNeću da žurim, nek vode računa da im ne propadne glasanje.
Kažu mi da si me nešto zvao?Lakše s tim brisanjem, šabančino aloooooooo![]()
Ko te opet dira? Hvala puno ...

Ja ne vidim Ticinu podršku!Ne znam, imam tremu.
Čini mi se da sam spremniji da odložim.![]()

Te tvoje ovce baš rano ustaju, breeeeeeJa ne vidim Ticinu podršku!![]()

Nije to svađa brinemse za lapsi mora kadnije da ustaje, nek tera simu da vodi ovce na pašu rano.Ne svađajte se od ranog jutra.![]()
Kažu mi da si me nešto zvao?Ko te opet dira?
![]()

Nije to svađa brinemse za lapsi mora kadnije da ustaje, nek tera simu da vodi ovce na pašu rano.
Da. One oko 6, a ovan u 10:15Te tvoje ovce baš rano ustaju, breeeeee
Ja i Simo ćemo janje da okrenemo na ražnju, dok ćeš ti s ovcama na livadu. Možda sretneš kakvu čobanicu. Ne govori odmah da nemaš frulu.Nije to svađa brinemse za lapsi mora kadnije da ustaje, nek tera simu da vodi ovce na pašu rano.

Ja i Simo ćemo janje da okrenemo na ražnju

Znaš li ko si?Niko, sve u redu.
Ajd pokušaj da pogodiš, jednom, ne treba iz tri puta. Grudvam se ovde sa Šimetom i gledam kako ovaj taksimetar za poruke ide unazad.
Na sve to, odložen mi prijemni.
Na kraju, zaboravio da glasam.
brojutro![]()

Znaš li ko si?![]()
To ti u prevodu znači brisanje svakog drugog posta i banovanje.Hvala puno ...![]()
Može da sretne Životu,ni on neće reć da nema frulu.Ja i Simo ćemo janje da okrenemo na ražnju, dok ćeš ti s ovcama na livadu. Možda sretneš kakvu čobanicu. Ne govori odmah da nemaš frulu.![]()

Kad ćemo u Našice?se razgalamio ovaj pijanac enigma...samo me citira na svakom podforumu i kao nesto bocka tom spenadlicom znanja![]()