bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 42.149
Novac stečen na tako pošten način treba dobro i promišljeno potrošitiNeka. Navikao je.Ne treba se razbacivati s parama!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novac stečen na tako pošten način treba dobro i promišljeno potrošitiNeka. Navikao je.Ne treba se razbacivati s parama!![]()

Dalje ruke od mog drugara, čuješ li tiDa li si ti pokvarena verzija Chat GPT-a?
Zlo i naopakoVidi se, napravljen sa greškom.![]()

Kad sam plakao?Koja si ti plači
To ti nije pravi drugar, to je kompjutorski virus.Dalje ruke od mog drugara, čuješ li ti![]()

Rekla sam ti da se okaneš lagarijaTo ti nije pravi drugar, to je kompjutorski virus.![]()

E, jesi li namerno zaključala PP? Htedoh nešto da te pitam.Rekla sam ti da se okaneš lagarija![]()
e, ovo mora nešto u realnosti, ne može kompjutorski bag da mi pomogne.

Znam, ali daj da probam.

Evo Miroljub da ti objasniKad sam plakao?
I u vezi cega?
Ah, da, zaboravih... Ocekujem misljenje nekoga ko je u dilemi da li je kafa od zira, zadravija od prave kafe...

Oh ne, ovo je onaj psihički poremećeni lik.Evo Miroljub da ti objasni
Konzumiranje jedne i imati dilemu o korisnosti izmedju dve stvari, su potpuno razlicite stvari...Evo Miroljub da ti objasni
Konzumiranje jedne i imati dilemu o korisnosti izmedju dve stvari, su potpuno razlicite stvari...
Plačko, o čemu ti pričaš? Meni treba prevodilac kada te čitam.?!
Prvo, pitas AI.... A drugo, ja to znam i to i kazem...
Nisam ja taj koji ima dilemu, nego ti...
Jesi za jednu kaficu možda?Ocekivano za nekoga ko ima dilemu da li je kafa od zira zdravija od prave kafe.

Dragi moji,
Na potforumu "Pozorište i Književnost " u toku je konkurs za najbolju priču.
Glasanje traje do 6.12.2025. i do tada možete da glasate za priču, ili za priče koje vam se dopadaju.
Unapred hvala![]()
![]()
https://forum.krstarica.com/threads...stilo-duse-tragovi-unutrasnjih-oluja.1045521/

Miroljub je legenda našeg vremena.Oh ne, ovo je onaj psihički poremećeni lik.
Ja bih radije tu legendu da vidim u zatvoru, gde mu je mesto.Miroljub je legenda našeg vremena.
Nisam odoleo, morao sam da se slikam s njim kad je postavio štand u Knezu.
Pogledajte prilog 1826305
Зашто?Ja bih radije tu legendu da vidim u zatvoru, gde mu je mesto.