bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.783
Zašto si baksuzВаууу
Пусти још да се врти небеска сфера, да ми се још заврти и глави
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto si baksuzВаууу
Пусти још да се врти небеска сфера, да ми се још заврти и глави
?to je stara izvorna srpska recНе разумем хрватски баш најбоље ...
А новоговор и неоговор Хрватијанаца, баш никако![]()
a haljinu tj gaceKoji Mića
Zašto mene trpaš u taj koš, ja nisam iz bronzanog doba, pisala sam ti kako sam pobegla sa da mi ne stave crvenu maramu i kapicu![]()
ma on mi je ignor listi odavnoOvo je tvoja pamet, gnjido sendvičarska:
https://forum.krstarica.com/threads/muzikoterapija.1043706/
Ni blizu najgore od tebe, al više nego dovoljno za trajnu banovinu. Idi, zagađuješ kafanu.
evo baš čitam šta piše "POLITIKA" kad zazvonio Čika Poštar na vrata...dobro jutro

to je stara izvorna srpska rec
iljada i ostalo nije
hrvati su kao sto znas , iskvarili serpski jezik i sacuvali su .
Kupi PlayStation 5, ne brukaj se s ovim igračkicamaevo baš čitam šta piše "POLITIKA" kad zazvonio Čika Poštar na vrata...
... nije greška
Pogledajte prilog 1820290
![]()

Da li si ti svesna svoje nesvesti?Kupi PlayStation 5, ne brukaj se s ovim igračkicama![]()

?
nema potrebe 
Ma važi švesterE moj naivni Stojkov
Nije ovo konzola, ovo je igračka za decu
Ima li vibracije?

Ima stojko moj puno tih konzolica, ali ne znam jel ima vibrator?E moj naivni Stojkov
Nije ovo konzola, ovo je igračka za decu
Ima li vibracije?
Šta bi, nemaš s kim da se svadjašIma stojko moj puno tih konzolica, ali ne znam jel ima vibrator?

Sad si bacila oko na njegaNemoj da mi dirate Stojkana, on je ukras ovoga foruma. Ima najbolji smisao za humor.![]()

Šta znači ,,bacila oko,,?!Sad si bacila oko na njega![]()
Nastavlja...Zamisli, nazivas nesto "kvazinaukom"...
...a nesto si sto zanemaruje i ignorsise Njutnove Zakone fizike:
Najfundamentalnije zakone nauke iz, nama znane, oblasti fizike?!
Zamisli da ovoliko mozes da budes nesvestan samog sebe i svojih postupaka...Problem je što je merenje IQ-a toliko kompleksna i kulturološki subjektivna stvar da je praktično nemoguće napraviti bilo kakvo objektivno merenje na nivou svetske populacije. Tomovi knjiga su napisani o tome, a onda dođe neki dokoni novinar iz zapadnjačkog lista koji u potrazi za klikovima objavi ovakvo smeće od mape
https://forum.krstarica.com/threads/prosecan-iq-u-evropskim-drzavama.1044844/post-51943912
Drži se ti tvoga SimeŠta znači ,,bacila oko,,?!
Tip je simpa, stvarno je duhovit.

Ne smije od botova, a rado bi se zekio.Drži se ti tvoga Sime![]()