bird again Buduća legenda Poruka 41.694 juče u 21:10 - Demonstracija “sile” na forumu #18.951 lapsi: Laku noć Lapsi! Laku noć. Lijepo spavaj. Kliknite za proširenje...
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 87.555 juče u 22:42 - Demonstracija “sile” na forumu #18.952 Pošto EA nema pravo na FIFA logo, svoje fudbalske simulacije krsti sa FC Trenu5ni hit franšize FC26 beleži rekordnu prodaju još u 2025-oj... Ima tu dosta novih momenata i nije "tek reda radi" Ono što mene zanima glasi: Fc 26 for nintendo switch 1 is 29.8 GB. B But for Nintendo Switch 2 is 66.5 GB. PS5 will be around 81.273 GB, while the PS4 version clocks in at approximately 57.297 GB—a difference of about 24 GB. A meni @bird again ne veruje kada sam napisao da je ovo hibridno tablet-tv čudovište tek malo iza PS5... Neće žene da veruju nama muškarcima ni u ovoj godini...
Pošto EA nema pravo na FIFA logo, svoje fudbalske simulacije krsti sa FC Trenu5ni hit franšize FC26 beleži rekordnu prodaju još u 2025-oj... Ima tu dosta novih momenata i nije "tek reda radi" Ono što mene zanima glasi: Fc 26 for nintendo switch 1 is 29.8 GB. B But for Nintendo Switch 2 is 66.5 GB. PS5 will be around 81.273 GB, while the PS4 version clocks in at approximately 57.297 GB—a difference of about 24 GB. A meni @bird again ne veruje kada sam napisao da je ovo hibridno tablet-tv čudovište tek malo iza PS5... Neće žene da veruju nama muškarcima ni u ovoj godini...
Reefer Srebrna tastatura VIP Poruka 203.526 danas u 00:34 - Demonstracija “sile” na forumu #18.953 bird again: Šta bi, nemaš s kim da se svadjaš Kliknite za proširenje... To je odgoovr na tvoje pitanje, jel si već zaboravila šta si pitala?
bird again: Šta bi, nemaš s kim da se svadjaš Kliknite za proširenje... To je odgoovr na tvoje pitanje, jel si već zaboravila šta si pitala?
marsijaner Legenda Poruka 55.517 pre 36 minuta - Demonstracija “sile” na forumu #18.954 lapsi: Evo me. Kupila sam vem nešto dok igrate igrice. Pogledajte prilog 1820517 Pazite da se ne uflekate! Kliknite za proširenje... Pa,kakvoga su ukusa Jel tvoj jezik uzivao
lapsi: Evo me. Kupila sam vem nešto dok igrate igrice. Pogledajte prilog 1820517 Pazite da se ne uflekate! Kliknite za proširenje... Pa,kakvoga su ukusa Jel tvoj jezik uzivao
lapsi Veoma poznat Poruka 14.078 pre 35 minuta - Demonstracija “sile” na forumu #18.955 marsijaner: Pa,kakvoga su ukusa Jel tvoj jezik uzivao Kliknite za proširenje... Naravno, volim te slatke stvari.
marsijaner: Pa,kakvoga su ukusa Jel tvoj jezik uzivao Kliknite za proširenje... Naravno, volim te slatke stvari.