- Poruka
- 202.775
Smrdelo je dok nije sagoreo površinski sloj, verovatno neka zaštita ili se samo nakupilo prašine. Uvek je tako kod grejnih tela.Vrsta grijalice.kao el.radijator.
Prestalo je!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smrdelo je dok nije sagoreo površinski sloj, verovatno neka zaštita ili se samo nakupilo prašine. Uvek je tako kod grejnih tela.Vrsta grijalice.kao el.radijator.
Prestalo je!
Ma živojin je malo pjan, samo ga pomazi i to je to.Ne plaši me.

Saberi se, nije danas 1. april.Nisam lud

Normalno je za prvo uključivanje.Kupila danas konvektor i prvi put uključila. Smrdi i malo zadimljeno!
Je li to normalno????
Otkud ti znaš za normalnost?Normalno je za prvo uključivanje.

Vidi ga!Otkud ti znaš za normalnost?![]()

Koga grije ne čudi što smrdi i dimi.Smrdelo je dok nije sagoreo površinski sloj, verovatno neka zaštita ili se samo nakupilo prašine. Uvek je tako kod grejnih tela.
Simo.Koga grije ne čudi što smrdi i dimi.

Sve suprotno od tebe i mene. Lako je, probaj.Otkud ti znaš za normalnost?![]()
Dobar dan!Добар дан
Bolje tebi na grudi da je legla i da si je ti ugrejao.Koga grije ne čudi što smrdi i dimi.

Шта радите?Dobar dan!
Rađe bi zmiju pustio na grudi.Bolje tebi na grudi da je legla i da si je ti ugrejao.![]()
Ti joj tepaj: zmijo moja najdraža.Rađe bi zmiju pustio na grudi.

Vodi je kući pa joj tepaj.Ti joj tepaj: zmijo moja najdraža.
Ona može tebi: zmijice draga
![]()

Neće da mi pošalje fotku, ne radim ništa na slepo.Vodi je kući pa joj tepaj.![]()

, Rifer kao po običaju 

I bolje što neće,da ti ne pozli.Neće da mi pošalje fotku, ne radim ništa na slepo.![]()