lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.736
Ja pojma nemam! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nek ide na humor da cvili, ako je mangup.![]()
To se dešava kad neko stalno zakasniKriv nizašta nisam, zateko sam nemile scene.

Evo mene, imaš li možda konkretno neki citat (moj) gde sam nešto slagao? Postavi ovde, nadam se da nije problem.
ČudnoJa pojma nemam!![]()

A zbog čega se ovih dana nešto stalno izvinjavaš svudaA dok se on razmišlja, mogu ja nešto konkretno? Unapred se izvinjavam.![]()
?Mouže, razume se.A dok se on razmišlja, mogu ja nešto konkretno? Unapred se izvinjavam.![]()
Ne smeta ni ovde niko samo da ne preteruju sa onim tik tokovima i tviterima, ja mislim da to ovde nikog ne zanima.

Mouže, razume se.

Nije u redu, to je nedostojan rečnik. Takve poruke moraju da se edituju, brišu, ako se ponavlja previše puta jednoj osobi, onda i kazna.
Kad imamo u vidu dešavanja zadnjih dana, da li je u redu i po propisima reći da je stoka (žv)alava ogavnija kad se izvinjava nego kad preti?
Nije u redu, to je nedostojan rečnik. Takve poruke moraju da se edituju, brišu, ako se ponavlja previše puta jednoj osobi, onda i kazna.

Nemam pojmaŠta bi od onakvog Živote? Ko ga pokvari?![]()
?Inace citam da je ova Dijana Hrka zbog svalera sutnula svog sina na ulicu i da su nesrecnog momka podigli rodjaci. Sad kao ucveljena.

A zbog čega se ovih dana nešto stalno izvinjavaš svuda?