bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.884
To znači da je veselo i lepo. Ali ti moraš da se žališ neštoPa kad je sve puno, nema mesta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To znači da je veselo i lepo. Ali ti moraš da se žališ neštoPa kad je sve puno, nema mesta.

Joj šteta što nisam debo da imam više mesta.To znači da je veselo i lepo. Ali ti moraš da se žališ nešto![]()

kako bre nisi debeo , ustvari nisi ali je pticica ta koja se zalila da joj je sada pola sata vise potrebno da te obidje.Joj šteta što nisam debo da imam više mesta.![]()
Marsi udarilo te sunce danaskako bre nisi debeo , ustvari nisi ali je pticica ta koja se zalila da joj je sada pola sata vise potrebno da te obidje.
?jes sam se crvljio na suncu ali me nije udarilo.Marsi udarilo te sunce danas?
Priznajem da sam pomislila da pišeš o menijes sam se crvljio na suncu ali me nije udarilo.
jel ti znas da reefer ima pticice , papagaje
i ako si mislila da se to na tebe odnosilo oko pola sata leta, onda si
pa , zao mi je

Ih, bilo puno fotki.Priznajem da sam pomislila da pišeš o meni
Znam da ima ptičice kući ali nikako da postavi ovde neku sliku ...![]()
Ma tiksi je drogiran raznim šešeljevim televizijama, njemu je bitno da mu je njegov precednik omogućio da godinama mulja i sad da legalizuje rezultate muljanja.Demonstrirate ludilo bez granica!
Još kad bi neko znao šta su i ko su blokaderi.Tihi čuva posao!
Samo, uskoro će sistematizacija, a on otkačen na forumu od politike.
Očekujem ga ubrzo u blokaderskim redovima.

Blokaderi su svi normalni ljudi.Još kad bi neko znao šta su i ko su blokaderi.![]()
Nije to tačno. Ne bih ja među sve normalne ubrajao baš sve. Ovi koji su sinoć divljali i koje studenti ne podržavaju, već su pozivali da se ljudi povuku sa ulice jer to nije nešto što podržavaju, nisu baš normalni.Blokaderi su svi normalni ljudi.
Tihi čuva posao!
Samo, uskoro će sistematizacija, a on otkačen na forumu od politike.
Očekujem ga ubrzo u blokaderskim redovima.
Samo plaćenik i sluga istoka.nikada necu biti placenik i sluga globalista
Samo plaćenik i sluga istoka.
Gomila je opasna. Zavisi koja je energija vodi.Nije to tačno. Ne bih ja među sve normalne ubrajao baš sve. Ovi koji su sinoć divljali i koje studenti ne podržavaju, već su pozivali da se ljudi povuku sa ulice jer to nije nešto što podržavaju, nisu baš normalni.
Kakvu majku Rusiju?!niko me ne placa da volim majku Rusiju
Da me placa to ne bi bila ljubav
Znaci ovo:Poznajem Sizifa uživo, i nije čovek koji laže.
...se potvrdilo kao tacno.Nestvarna osoba... Ovakvo nesto ne moze da postoji u realnosti, samo ovako virtuelno ovde.
Izmisljeno i slagano.Izmenim ja i poruku koju sam napisao pre 20 godina, ako vidim grešku.
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-35.1008071/post-49775318
Gde si Mastrangello, nema te dugo da me ogovaraš iza leđa.Znaci ovo:
...se potvrdilo kao tacno.
A ovde, ne da laze, nego je to veca lakoca laganja i izmisljanja nego onaj visoki cika sa televizije...
Kao, naprimer, ovo:
Izmisljeno i slagano.
Izmisli tako i slaze kad god mu treba nesto i neodgovara kao kada onaj visoki ciki sa televizije bude pitan nesto.
Koliko su ćacija uhapsili, ne zaboravi da su oni prvi krenuli da vređaju, bacaju baklje i petarde.
Da li ti je smešno to što su nesrećnoj majci pevali pesmu "Pošla majka sina da traži"?
Батали да читаш то смеће, узми нешто од Достојевског, Толстоја, Чехова...Inace citam da je ova Dijana Hrka zbog svalera sutnula svog sina na ulicu i da su nesrecnog momka podigli rodjaci. Sad kao ucveljena.
Kakva si ti gnjida.Inace citam da je ova Dijana Hrka zbog svalera sutnula svog sina na ulicu i da su nesrecnog momka podigli rodjaci. Sad kao ucveljena.
Pa što neće da nam prodaju nis? Što nam nisu obnovili ugovor za gas?niko me ne placa da volim majku Rusiju
Da me placa to ne bi bila ljubav
Pa da, to je tebi bitno, žuta štampa za vas ćacije. A i dalje su neki imaginarni blokaderi (mesecima nema blokada, osim kad vlast organizuje parade, popravke posle parada i šaore po centru grada) krivi za sve tebi i vlasti.Inace citam da je ova Dijana Hrka zbog svalera sutnula svog sina na ulicu i da su nesrecnog momka podigli rodjaci. Sad kao ucveljena.