Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Nije to tačno. Ne bih ja među sve normalne ubrajao baš sve. Ovi koji su sinoć divljali i koje studenti ne podržavaju, već su pozivali da se ljudi povuku sa ulice jer to nije nešto što podržavaju, nisu baš normalni.
Gomila je opasna. Zavisi koja je energija vodi.
Normalnost i nenormalnost je vidljiva golim okom.
I moj i tvoj režim nisu po ljudskim standardima.

Poznajem Sizifa uživo, i nije čovek koji laže.
Znaci ovo:
Nestvarna osoba... Ovakvo nesto ne moze da postoji u realnosti, samo ovako virtuelno ovde.
...se potvrdilo kao tacno.

A ovde, ne da laze, nego je to veca lakoca laganja i izmisljanja nego onaj visoki cika sa televizije...
Kao, naprimer, ovo:
Izmenim ja i poruku koju sam napisao pre 20 godina, ako vidim grešku.
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-35.1008071/post-49775318
Izmisljeno i slagano.

Izmisli tako i slaze kad god mu treba nesto i neodgovara kao kada onaj visoki ciki sa televizije bude pitan nesto.

:mrgreen:
rertertert.png

Znaci ovo:

...se potvrdilo kao tacno.

A ovde, ne da laze, nego je to veca lakoca laganja i izmisljanja nego onaj visoki cika sa televizije...
Kao, naprimer, ovo:

Izmisljeno i slagano.

Izmisli tako i slaze kad god mu treba nesto i neodgovara kao kada onaj visoki ciki sa televizije bude pitan nesto.
Gde si Mastrangello, nema te dugo da me ogovaraš iza leđa.

Evo mene, imaš li možda konkretno neki citat (moj) gde sam nešto slagao? Postavi ovde, nadam se da nije problem.

Inače, samo da ti kažem - ne rade to pravi muškarci, to bapsko ogovaranje iza leđa. Nemoj da se plašiš mene. Ali hajde, kad me već ogovaraš da čujemo šta sam ja to slagao.

Naravno, ako misliš da nisam ništa, onda nemoj odgovarati na ovu poruku, nastavi da me ogovaraš kao i do sada.

Inace citam da je ova Dijana Hrka zbog svalera sutnula svog sina na ulicu i da su nesrecnog momka podigli rodjaci. Sad kao ucveljena.
Pa da, to je tebi bitno, žuta štampa za vas ćacije. A i dalje su neki imaginarni blokaderi (mesecima nema blokada, osim kad vlast organizuje parade, popravke posle parada i šaore po centru grada) krivi za sve tebi i vlasti.

Back