bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.546
Gde odredi i te 5Ispod 35

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde odredi i te 5Ispod 35

Pa naravno da trče. Kvalitet je kvalitet. Tri žene i sedmoro dece to potvrđuju. Da ne spominjem one dok sam bio momak slobodan.Za tobom takve sve i trče
Može za mene i polovan, samo nek je dobar čovek![]()
Prosjek života u ovim sjb.državama je 35. Srednje godine od 35 do 60, onda starost. I na kraju The End!Gde odredi i te 5![]()
Tačno sam znala da je manijak!Pa naravno da trče. Kvalitet je kvalitet. Tri žene i sedmoro dece to potvrđuju. Da ne spominjem one dok sam bio momak slobodan.

Ljubavni manijakTačno sam znala da je manijak!![]()

Jesi li se dobro posvađao sa samim sobom?Zamisli, nazivas nesto "kvazinaukom"...
...a nesto si sto zanemaruje i ignorsise Njutnove Zakone fizike:
Najfundamentalnije zakone nauke iz, nama znane, oblasti fizike?!
Zemljo, otvori se, progutaj me, da te ne delim sa ovakvo necim...

?Pa naravno da trče. Kvalitet je kvalitet. Tri žene i sedmoro dece to potvrđuju. Da ne spominjem one dok sam bio momak slobodan.
Dobar dan u kafanu ništa aJesi li se dobro posvađao sa samim sobom?
Deder da ti neko objasni kako se citira poruka ako škripi.

Ma taj je zaboravio i šta je juče jeo kod mene, baba senilni.

Valjda dobro veče!Dobar dan u kafanu ništa a![]()
Ostavi se ti naših glava!Valjda dobro veče!
Kažem ja došao vam Vučić glave!

Sizif je baždaren po meričkom vremenu, njemu je mrak još uvek.Dobar dan u kafanu ništa a![]()

Baba ti znaš gdeMa taj je zaboravio i šta je juče jeo kod mene, baba senilni.![]()

Meni se još nije smrklo ko nekimaValjda dobro veče!
Kažem ja došao vam Vučić glave!

Moraćemo to da isproveravamo detaljnoSizif je baždaren po meričkom vremenu, njemu je mrak još uvek.![]()

E nekada se hovorilo za vake izjave
Sta kazes da je bilo jos nestoMa taj je zaboravio i šta je juče jeo kod mene, baba senilni.![]()
Ma jos on ima gene turCkih i tako povfemeno mu izleti turcizamBaba ti znaš gde![]()
Znači da otpišemo na glupostMa jos on ima gene turCkih i tako povfemeno mu izleti turcizam
?Dobar večer, oćel' neko šta popit'Dobar dan u kafanu ništa a![]()
To je već bolje.Dobar večer, oćel' neko šta popit'

Kada već nudiš neka popiju ban!Dobar večer, oćel' neko šta popit'
Ne volim ja da banujem. Samo kad moram. Više volim da pijem pivo ili da čitam stripove, na primer.Kada već nudiš neka popiju ban!![]()
Doneo sam neku Santo Domingo iz Dominicane, danas probao da je sameljem i napravim tursku kafu.To je već bolje.
Može meni kafa. Kao i obično![]()