- Poruka
- 202.056
Nisam napisao da sebe ne lupaš. Bre.a sta ces
volim da lupam
po celavim tintarima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam napisao da sebe ne lupaš. Bre.a sta ces
volim da lupam
po celavim tintarima
LetelicaKaže se SuboPtica.![]()

jednoga dana
Katastrofa. Krsta - pomoć grupa za mentalno obolele - lakše i teže... povedi sa sobom ekipu za hospitalizaciju većeg broja ljudi![]()
sto se bre , turas u svaku corbuNisam napisao da sebe ne lupaš. Bre.
Za početak samo prva pomoćKatastrofa. Krsta - pomoć grupa za mentalno obolele - lakše i teže![]()
.

Kako je ?Za početak samo prva pomoć.
Ne smem ja više dijagnoze deliti
![]()
Manjak slobodnog vremena , a i upitna svrhaUobičajeno
Šta je s tobom, nisi nešto ovde?
Meni zabranila da izmišljamZa početak samo prva pomoć.
Ne smem ja više dijagnoze deliti
![]()

Manjak slobodnog vremena , a i upitna svrha
Već sam je odradila , ako se sećaš.Gde si bre Piksi, mogla si ovde specijalizaciju da uradiš, materijala koliko hoćeš![]()

Šta ti Hvali još jednu da odradišVeć sam je odradila , ako se sećaš.![]()
![]()
Pa i nisam mnogo čekao, sviđa mi se tajming!jednoga dana![]()
Gde da pišem kako mi ide novi auto. Koga zanima?Pa i nisam mnogo čekao, sviđa mi se tajming!
Sipaj ovdje, kad smo se već zatekli.Gde da pišem kako mi ide novi auto. Koga zanima?
Ako postaviš fotku sebe pored auta, možeš gde hoćeš, sve će ih zanimatiGde da pišem kako mi ide novi auto. Koga zanima?
Evo ovako. Sada sam JA leva traka , sve obilazim i svi su mi spori. Čak sam i blendala jednom kao u fazonu - hajde skloni se , dosadan si i spor. ! Sram me biloSipaj ovdje, kad smo se već zatekli.
A jesi li ti već negdje pisala o novom autu, nešto mi je nepoznato?Evo ovako. Sada sam JA leva traka , sve obilazim i svi su mi spori. Čak sam i blendala jednom kao u fazonu - hajde skloni se , dosadan si i spor. ! Sram me bilo![]()
NisamA jesi li ti već negdje pisala o novom autu, nešto mi je nepoznato?
Kako ne znaš ????Šteta što ne znam ništa o autima, da ti uletim časkom sa par potpitanja.
Nisam bahata, samo konačno ne vozim baš trom auto. Pa se radujem.Neki smo u šoku, uopšte nam nisi ličila na takvog vozača
P.S. Ja mislila da ćeš nam opisati kako si izletela iz auta i nekog dripca naučila pameti![]()
Pa znam da vozim, trubim i psujem, ali gdje da stavim alanser...jok.Nisam
Kako ne znaš ????
Turiraš li ga na semaforu?Nisam bahata, samo konačno ne vozim baš trom auto. Pa se radujem.![]()
Ma ne. Gradska vožnja me ne zanima u tom smislu , tu sam pitoma. Samo otvoreni put.Turiraš li ga na semaforu?![]()