- Poruka
- 201.991
Ja sam miran samo kad su neke krš ribe. Kad su dobre, mmmmmmmMiran.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam miran samo kad su neke krš ribe. Kad su dobre, mmmmmmmMiran.

Zar nije crvena sa cvetom u kosti tvoja drugarica, ebla te ona? I tvoj Dačić i tvoj Vulin. Banditi.u mojem vremenu i mojega rada na politickoj sceni , bio je niko i nis i tvo miljosevic ga je uzdigao , tako
cuti i daj mu jos kofera dolara
Biće bolje kad porasteš, što bi babe rekle kada se istegneš.Ja sam miran samo kad su neke krš ribe. Kad su dobre, mmmmmmm

sranja ste pravili i sto jesRac,rac, rac i onda ste i taj rac koji ste ukrali, upropastili.
Zato mi je drago što znam vas dve forumske babe. Hvala.Biće bolje kad porasteš, što bi babe rekle kada se istegneš.

Fabrike ste, uglavnom, pokrali. I onda rasprodali u vašoj visokoumnoj ekonomiji. U prevodu, opljačkali.sranja ste pravili i sto jes
mi smo i krivi
umesto sto smo i gradili puteve , ucestvovali u akcijama za posumljavanje , gradnja fabrika , traktora kamiona
nismo i napravili najvazniju fabriku
Kondoma
mnogi danas koji se proseravaju ne bi bili ni rodjeni
jel bre glooup iako si moj drugZar nije crvena sa cvetom u kosti tvoja drugarica, ebla te ona? I tvoj Dačić i tvoj Vulin. Banditi.
upssSkip komuno nebuloze!
hmm, ne verujem
ti si sublimirao svoj nagon ka..
mesistu
Ja sam rođen i odrasto u SFRJ.Sretno ili nesretno djetinjstvo nema veze s propasti jedne države.Ta država je od svog nastanka bila osuđena na propast.evo vako
nadam se da su ti roditelji zivi i braku
takva veza se naziva vestacka , jer , dvoje razlicitih i po polu a i razlicitih roditelja su se u jednom momentu i sreli i uzeli
i sad iz te veze , stigao si ti , njihov mezimac.
i kazi , kada se pojave i problemi koji i jesu svakodnevno tu.
kako su tvoji roditelji to i prevazilazili
autokratski i ili demokratski da se pronadje modus vivendi koji i je najpovoljniji.
i mogao bih ti drzati casove , tj terapije zbog toga sto vidim da , niste i prezalili onu Jygu.
a razlog
niste imali ono sto su generaciji 50,60 , 70 , 80 godina imala
sretno detinjstvo...
Uaaaaaa creve ubice!jel bre glooup iako si moj drug
ona, je tek posle miljosevicevoga proglasavanja 3 Jugoslavije ( nek je proklet za vijek i vjekova) postala to sto i je, tvoja.
jer , da je ostala SFRJ i da nisu domaci izdajice medj njima si ti .
Bila bi i dalje JUGOSLAVIJA a ne bi postojala ni bannnanice od drzava
Sutra prvi ovogodišnji podvarak, jedva čekam!

Ja sam rođen i odrasto u SFRJ.Sretno ili nesretno djetinjstvo nema veze s propasti jedne države.Ta država je od svog nastanka bila osuđena na propast.
 ... после 35.год.
 ... после 35.год.Zato su monarhisti bili pametni i sposobni pa podijelili kraljevinu s konjušarima.
os da ides u onu prodavnicu i da kupis ribu a posle da se Falis kako si je..Ja sam miran samo kad su neke krš ribe. Kad su dobre, mmmmmmm
bese , ili ste vi sve pokrali , eto , tu sa pogleda tvoga solitera , je bila fabrika IMT , svet je znao o traktorima i gde je sada.Fabrike ste, uglavnom, pokrali. I onda rasprodali u vašoj visokoumnoj ekonomiji. U prevodu, opljačkali.
i da isto kao i brakJa sam rođen i odrasto u SFRJ.Sretno ili nesretno djetinjstvo nema veze s propasti jedne države.Ta država je od svog nastanka bila osuđena na propast.
Vrat, bre.Подварак је прилог ...
pa , nije dobio dolare i nije kupio nista sto bi i stavio , za na stoПодварак је прилог ...

tako jeVrat, bre.

pa daUaaaaaa creve ubice!
zboh sujete , zbog egoaMarsi je rac kao i komunizam.