- Poruka
- 201.762
Ja sam miran samo kad su neke krš ribe. Kad su dobre, mmmmmmmMiran.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam miran samo kad su neke krš ribe. Kad su dobre, mmmmmmmMiran.

Zar nije crvena sa cvetom u kosti tvoja drugarica, ebla te ona? I tvoj Dačić i tvoj Vulin. Banditi.u mojem vremenu i mojega rada na politickoj sceni , bio je niko i nis i tvo miljosevic ga je uzdigao , tako
cuti i daj mu jos kofera dolara
Biće bolje kad porasteš, što bi babe rekle kada se istegneš.Ja sam miran samo kad su neke krš ribe. Kad su dobre, mmmmmmm![]()

sranja ste pravili i sto jesRac,rac, rac i onda ste i taj rac koji ste ukrali, upropastili.
Zato mi je drago što znam vas dve forumske babe. Hvala.Biće bolje kad porasteš, što bi babe rekle kada se istegneš.![]()

Fabrike ste, uglavnom, pokrali. I onda rasprodali u vašoj visokoumnoj ekonomiji. U prevodu, opljačkali.sranja ste pravili i sto jes
mi smo i krivi
umesto sto smo i gradili puteve , ucestvovali u akcijama za posumljavanje , gradnja fabrika , traktora kamiona
nismo i napravili najvazniju fabriku
Kondoma
mnogi danas koji se proseravaju ne bi bili ni rodjeni
jel bre glooup iako si moj drugZar nije crvena sa cvetom u kosti tvoja drugarica, ebla te ona? I tvoj Dačić i tvoj Vulin. Banditi.
upssSkip komuno nebuloze!
hmm, ne verujem
ti si sublimirao svoj nagon ka..
mesistu
Ja sam rođen i odrasto u SFRJ.Sretno ili nesretno djetinjstvo nema veze s propasti jedne države.Ta država je od svog nastanka bila osuđena na propast.evo vako
nadam se da su ti roditelji zivi i braku
takva veza se naziva vestacka , jer , dvoje razlicitih i po polu a i razlicitih roditelja su se u jednom momentu i sreli i uzeli
i sad iz te veze , stigao si ti , njihov mezimac.
i kazi , kada se pojave i problemi koji i jesu svakodnevno tu.
kako su tvoji roditelji to i prevazilazili
autokratski i ili demokratski da se pronadje modus vivendi koji i je najpovoljniji.
i mogao bih ti drzati casove , tj terapije zbog toga sto vidim da , niste i prezalili onu Jygu.
a razlog
niste imali ono sto su generaciji 50,60 , 70 , 80 godina imala
sretno detinjstvo...
Uaaaaaa creve ubice!jel bre glooup iako si moj drug
ona, je tek posle miljosevicevoga proglasavanja 3 Jugoslavije ( nek je proklet za vijek i vjekova) postala to sto i je, tvoja.
jer , da je ostala SFRJ i da nisu domaci izdajice medj njima si ti .
Bila bi i dalje JUGOSLAVIJA a ne bi postojala ni bannnanice od drzava
Sutra prvi ovogodišnji podvarak, jedva čekam!![]()

Ja sam rođen i odrasto u SFRJ.Sretno ili nesretno djetinjstvo nema veze s propasti jedne države.Ta država je od svog nastanka bila osuđena na propast.
... после 35.год.Zato su monarhisti bili pametni i sposobni pa podijelili kraljevinu s konjušarima.
os da ides u onu prodavnicu i da kupis ribu a posle da se Falis kako si je..Ja sam miran samo kad su neke krš ribe. Kad su dobre, mmmmmmm![]()
bese , ili ste vi sve pokrali , eto , tu sa pogleda tvoga solitera , je bila fabrika IMT , svet je znao o traktorima i gde je sada.Fabrike ste, uglavnom, pokrali. I onda rasprodali u vašoj visokoumnoj ekonomiji. U prevodu, opljačkali.
i da isto kao i brakJa sam rođen i odrasto u SFRJ.Sretno ili nesretno djetinjstvo nema veze s propasti jedne države.Ta država je od svog nastanka bila osuđena na propast.
Vrat, bre.Подварак је прилог ...![]()
pa , nije dobio dolare i nije kupio nista sto bi i stavio , za na stoПодварак је прилог ...![]()

tako jeVrat, bre.

pa daUaaaaaa creve ubice!
zboh sujete , zbog egoaMarsi je rac kao i komunizam.![]()