Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 6.146
I buve se žale kako im ispala surla.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam nikad. Mada se sećam pizza pljeskavice dole iz blokova, ne znam jel to još postoji.@Sizif jesi li jeo nekad Lav sendvič, ovde kod mene u komšiluku?

We LAV sandwiches.A ne ide da se kolje lav zbog sendviča.![]()
Zavisi... kako kuvaš?Joj Rifete, hoćeš li se ikada najesti?
Sve što se jede, kolje se.A ne ide da se kolje lav zbog sendviča.![]()

Lažem, puževe sam 100 puta jeo a ni jednog nisam zaklao. Isto i dagnje.![]()
Eh da je sreće da smo svi krajišnici! Lapsi još uvek to može, samo da se potrudi.Polako, nismo krajišnici.![]()

Kaze naciji su caciji imaju osisana slova.Pričaj.![]()
uveli glasovne porukePričaj.![]()

Naopako. Da se Parobrod i ja nismo našalili na Humoru ove kafane ne bi ni biloKad je tako, više neću da se šalim na Zdravlju. Bojkotujem Zdravlje od danas.![]()

Ovo deluje masno i nekako nedovršeno

ccccSlušaj ovo Života. Danas na poslu kćerka naše radne koleginice donijela kozmetiku da prodaje. Ja uzela katalog i listam. Oriflajm. Naiđoh na stranicu s parfemima. Zadržah pogled na jednom. Ona odmah poče da hvali, taj je odličan! Možda i najbolji!
Ja pročitah @Enigma
Neću rekoh, taj ne valja. Jeste ga imali, upita? Ne nisam, ali znam da ne valja.
Pogledajte prilog 1805128

Nema ovde brisanja.Ma nije to toliko bitno.
@Mastrangello je opterećen čika Šizifom, al' nema cahones da mu se obrati lično i da ga taguje, nego kao neka strina ogovara iza leđa. Mada mene dovoljno raduje da neko o meni misli toliko, a da mi nije žena.
Vidim da je potrošio sat vremena da sastavi sve željene citate, žao mi da brišem. Šta misliš da ga pustimo još malo?![]()
Ideja ideju stižePromeni mu nick u Kalimero.![]()

Kodvas u selu nema šala i pošalica, jel? Samo bukve rastu ušumi?A što mrzim kada u stadu ovako navalite na čovjeka!
Ima pravo da se žali. Da li je opravdano ili ne,neka mu neko lijepo objasni.
Ovo je najbolji sendvič ikad. I gde valja hrana a da nije masna?Ovo deluje masno i nekako nedovršeno![]()

Dobro, da čujem, kakav je to sendvič? Od čega?Ovo je najbolji sendvič ikad. I gde valja hrana a da nije masna?![]()