Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 5.950
Šta se desilo?
Ne daš mi da vičem u kafani i još se šrštiš... mrštiš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se desilo?
Ko to?A i ne vičem na tebe nego na ove što nisu ispunili forumašku dužnost.![]()
Ovi što nisu glasali.Ko to?![]()
Alisa njim nisam zalazio u neke priče, u koje bih zašao sa tobom.
Alisa u zemlji čuda dabomeAlisa njim nisam zalazio u neke priče, u koje bih zašao sa tobom.![]()
Na tom potezu je lep park, nekadašnji voćnjak. Prelepo za šetanje sa ili bez psa. Ima i dosta tičica. Par puta sam uspeo da fotkam detlića. Bio je i jutros, ali amo preleteo, nije stao da pozira. Tu ima i puno ježeva.Juriš i uslikavaš male tičice po gradu![]()
Pazi na te ježeveNa tom potezu je lep park, nekadašnji voćnjak. Prelepo za šetanje sa ili bez psa. Ima i dosta tičica. Par puta sam uspeo da fotkam detlića. Bio je i jutros, ali amo preleteo, nije stao da pozira. Tu ima i puno ježeva.![]()
Vole mene tičice i rado mi poziraju.Pazi na te ježeve
I kesice, da
De će tica da ti pozira?
Ptičice ne vole takve kao ti![]()
Vole mene tičice i rado mi poziraju.![]()
Tika takaНисам знао да је Бирд Сврака !....![]()
Hoćeš da mi poziraš?А, ти сада као сликаш актове ?![]()
Adekvatnije je za njega i njegovo ponasanje.Čemu ono "Šizzif"?
Nisam ja imao nista protiv da on ostane moderator.Da li ikad bio moderator na nekom forumu?
Ne treba preterivati i smatrati nazivanje "Sizzif" vredjanjem.Ovo ovde je veoma blago, kako bi trebalo da bude.
Slazem se. Jos samo kada bi se ta pravila jednako primenjivala i bila ista za sve.Forim je nečija lična imovina i on piše pravila.
Ma, nista ne pokusavam.Kapiram šta ti ovde pokušavaš,
I nikad odgovorio na:Znamo koji zloća je bez razloga napao komšije.
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-29.986109/post-48318120
Ne samo zato sto je neinteligentan, neinformisan i ne zna, nego i zato sto bi, sta god da je navelo, bili bi oni razlozi koji su se i desili, pa je precutalo.A hipoteticki, teorijski, koji bi to razlogi bio validan, legitiman za vojni napad, uopste, bilo gde, izmedju bilo koga?
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-30.991252/post-48320237
Nisi napisao sizzif već šizzif. Ali to je tvoje pravo, isto kao što modovi imaju pravo i obavezu da banuju.Adekvatnije je za njega i njegovo ponasanje.
Nisam ja imao nista protiv da on ostane moderator.
Biti moderator na PDF Politika je kazna, a ne privilegija. Ali, sami su takvo stanje i atmosferu napravili... Pogotovo pre uvodjenja one "pomoci" AI, koja je samo pojacala i naglasila dvostrukost standarda prema clanovima.
Samo sam hteo da se vrati uklonjeni deo poruke koji nije bio sporan po pitanju forumskih pravila, nista nije krsio, postavio ga je moderator licno. A izmenjen posle 7 dana od strane njega licno, samo zato sto ga je prikazivao u pravom svetlu i "rusio sliku" o sebi koju pokusava da ima ovde.
Ne treba preterivati i smatrati nazivanje "Sizzif" vredjanjem.
Slazem se. Jos samo kada bi se ta pravila jednako primenjivala i bila ista za sve.
Ma, nista ne pokusavam.
Uopste nisam za neke drasticne pokusaje po ovom pitanju, nikada bio.
Samo prosto vracanje nepravedno, nepravilno izmenjenog dala poruke 7 dana kasnije.
Ne bih ga ni dirao, da se nije osilio jos vise i premestio mi deo poruka sa jedne teme na drugu temu u potpuno drugoj sekciji foruma. Zasnovanu ni na cemu, osim na njegovom "slobodnom utisku" (citaj, zluradosti). Pa rekoh da ga ogolim i pokazem ko je i kakav je.
Samo postujem u skladu sa nazivom kafane u kojoj smo.
U to ime:
I nikad odgovorio na:
Ne samo zato sto je neinteligentan, neinformisan i ne zna, nego i zato sto bi, sta god da je navelo, bili bi oni razlozi koji su se i desili, pa je precutalo.
On je gavran, moglo biHoćeš da mi poziraš?![]()
Врана и гавран нису исто.Mustiću, jel svraka ili vrana gavranska?