Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Došla mi @bird again u grad u posetu. :heart:
1000037875.jpg

Čemu ono "Šizzif"?
Adekvatnije je za njega i njegovo ponasanje.
Da li ikad bio moderator na nekom forumu?
Nisam ja imao nista protiv da on ostane moderator.
Biti moderator na PDF Politika je kazna, a ne privilegija. Ali, sami su takvo stanje i atmosferu napravili... Pogotovo pre uvodjenja one "pomoci" AI, koja je samo pojacala i naglasila dvostrukost standarda prema clanovima.
Samo sam hteo da se vrati uklonjeni deo poruke koji nije bio sporan po pitanju forumskih pravila, nista nije krsio, postavio ga je moderator licno. A izmenjen posle 7 dana od strane njega licno, samo zato sto ga je prikazivao u pravom svetlu i "rusio sliku" o sebi koju pokusava da ima ovde.

Ovo ovde je veoma blago, kako bi trebalo da bude.
Ne treba preterivati i smatrati nazivanje "Sizzif" vredjanjem.
Forim je nečija lična imovina i on piše pravila.
Slazem se. Jos samo kada bi se ta pravila jednako primenjivala i bila ista za sve.
Kapiram šta ti ovde pokušavaš,
Ma, nista ne pokusavam.
Uopste nisam za neke drasticne pokusaje po ovom pitanju, nikada bio.
Samo prosto vracanje nepravedno, nepravilno izmenjenog dala poruke 7 dana kasnije.
Ne bih ga ni dirao, da se nije osilio jos vise i premestio mi deo poruka sa jedne teme na drugu temu u potpuno drugoj sekciji foruma. Zasnovanu ni na cemu, osim na njegovom "slobodnom utisku" (citaj, zluradosti). Pa rekoh da ga ogolim i pokazem ko je i kakav je.

Samo postujem u skladu sa nazivom kafane u kojoj smo.

U to ime:
I nikad odgovorio na:
A hipoteticki, teorijski, koji bi to razlogi bio validan, legitiman za vojni napad, uopste, bilo gde, izmedju bilo koga?
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-30.991252/post-48320237
Ne samo zato sto je neinteligentan, neinformisan i ne zna, nego i zato sto bi, sta god da je navelo, bili bi oni razlozi koji su se i desili, pa je precutalo.

Poslednja izmena:
Adekvatnije je za njega i njegovo ponasanje.

Nisam ja imao nista protiv da on ostane moderator.
Biti moderator na PDF Politika je kazna, a ne privilegija. Ali, sami su takvo stanje i atmosferu napravili... Pogotovo pre uvodjenja one "pomoci" AI, koja je samo pojacala i naglasila dvostrukost standarda prema clanovima.
Samo sam hteo da se vrati uklonjeni deo poruke koji nije bio sporan po pitanju forumskih pravila, nista nije krsio, postavio ga je moderator licno. A izmenjen posle 7 dana od strane njega licno, samo zato sto ga je prikazivao u pravom svetlu i "rusio sliku" o sebi koju pokusava da ima ovde.

Ne treba preterivati i smatrati nazivanje "Sizzif" vredjanjem.

Slazem se. Jos samo kada bi se ta pravila jednako primenjivala i bila ista za sve.

Ma, nista ne pokusavam.
Uopste nisam za neke drasticne pokusaje po ovom pitanju, nikada bio.
Samo prosto vracanje nepravedno, nepravilno izmenjenog dala poruke 7 dana kasnije.
Ne bih ga ni dirao, da se nije osilio jos vise i premestio mi deo poruka sa jedne teme na drugu temu u potpuno drugoj sekciji foruma. Zasnovanu ni na cemu, osim na njegovom "slobodnom utisku" (citaj, zluradosti). Pa rekoh da ga ogolim i pokazem ko je i kakav je.

Samo postujem u skladu sa nazivom kafane u kojoj smo.

U to ime:

I nikad odgovorio na:

Ne samo zato sto je neinteligentan, neinformisan i ne zna, nego i zato sto bi, sta god da je navelo, bili bi oni razlozi koji su se i desili, pa je precutalo.
Nisi napisao sizzif već šizzif. Ali to je tvoje pravo, isto kao što modovi imaju pravo i obavezu da banuju. ;)

Back