- Poruka
- 200.815
Još sam na gibanici i jogurtu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Siđi sa gibanice i jogurta!Još sam na gibanici i jogurtu.
ne mogu da verujem
Još samo da se sjetim šta sam uradila?!Шта?
Где си ти? Ево Лапси се каје, што се грозно понела према теби ...
Neću natebe, iš iš, iš...Siđi sa gibanice i jogurta!![]()
Otkud ti to? Ja sam jeo Patsavouropitu sa feta sirom, odlična.Нема у Грчкој гибаница....![]()
Još samo da se sjetim šta sam uradila?!![]()
Hožemo li i od Lapsi da napravimo ljubitelja masne, četničke gibanice?Мало гибанице, мало јогурта...Мало гибанице, мало јогурта...
Otkud ti to? Ja sam jeo Patsavouropitu sa feta sirom, odlična.![]()
Jeste, to je grčka gibanica....то није гибаница
Ko te zvao?Neću natebe, iš iš, iš...![]()
Ti ćorava.Ko te zvao?![]()
Vidi Zivote, opsednut Brankom
Žile, pa ti si Edip?!Dobro, to bilo pre dve godine, al ja vam javio čim sam čuo![]()
Provokatori. Zagladnili.brojutro
kako se ovde stiglo od grčkih gibanica do Edipa. zna li ko?
Provokatori. Zagladnili.
Žile, pa ti si onaj Ljubota, onaj plavi sa ženskom frizurom?
Hoćeš da ga ošišaš? Bar ti imaš iskustva u striganju ovaca.Provokatori. Zagladnili.
Nema više pive dok se ne ofrbaš u tamniju boju i dok ne uništiš tu princ Valijant frizuru. A ja se još čudim što mi nema gostiju u kafani!!!!!Provokatori. Zagladnili.
Majstor? Kolko je kod tebe zamena kvačila?Nisam Ljubota, nisam Simo Sramota, ja sam Života.![]()
Ne radi on potkovice, kaskaj dalje....Majstor? Kolko je kod tebe zamena kvačila?
Ja napišem kvačilo, čobanica odgovara sa potklovice? Kod vas u selo još ni struja nije došla, jel?Ne radi on potkovice, kaskaj dalje....
Nije. Golubovi mi raznose mejlove. Dosadan si. Nepotreban, ukratko.Ja napišem kvačilo, čobanica odgovara sa potklovice? Kod vas u selo još ni struja nije došla, jel?![]()