Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.834
Pravi muskarci drze do sebe![]()
Он држи длаке, пардон чекиње...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravi muskarci drze do sebe![]()
brojutro
budni svi?![]()
On se hvali da ima najbolje noge na forumu, to mu je fleks, sada sam naucila izrazОн држи длаке, пардон чекиње.....сркк
Idi, lezi, olaksaj sebiСав сам нешто шлогиран. Сад сам ушао у стан, ...осећам јаку гравитацију на кревету
Управо сам се олакшао...
Пробај и ти....само пази да не тражиш своје очи по патосу....![]()
Ne otkrivaj broj svoje fotografijeTakmičenje krenulo, ja na visokom poslednjem mestu, mojoj tičici niti jedan poJen niko...izdajaaaaa narodeeeeeee![]()
Ne otkrivaj broj svoje fotografije![]()
to se kosi s pravilima.
Otkricu ti tajnu da ni moja nije visoko kotirana, za sada.To onda jedina šansa da miniram takmičenje
Neću dispane tičica kriva što sam ja bangav u foto aparat,![]()
Ja sad pijem prvu.
Ova četvrta kafa je ključna![]()
Ja sad pijem prvu.
A uz kafu jedem brioš. To mi dođe umesto kekaca.Pametno, i ja ću to da podelim na sate. Ovako kad se kaže dnevna doza, zvuči mnogo.![]()
Setih se sad, da sam propustio da je pitam, dok sam je jos smatrao osobom sposobnom za ostvarenje procesa misli, da pitam da citira, gde je, koju to poruku je izmenilo pre 20 godina:Da.
Da.
Pokazao bih samo o kakvom karakteru se radi:
Izmenim ja i poruku koju sam napisao pre 20 godina, ako vidim grešku.
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-35.1008071/post-49775318
Brdi, jao puf, pant, koliko sam pasulja i suvog mesa pojeo i uz to kupus salate. Milina.
Mladi gospodine, Vi se hranite isključivo u veganskim resoranima sa Mišelinovim zvezdicama?Све је то пургативно...
Али ти то волиш....![]()
Mladi gospodine, Vi se hranite isključivo u veganskim resoranima sa Mišelinovim zvezdicama?
A šta radiš sa bananom i krastavcem?...
Мјок ја једем пресне тиквице и шаргарепу, разне семенке и клице...
Хоћу да умрем здрав...![]()
Krastavac na podocnjake da bude mladjiA šta radiš sa bananom i krastavcem?![]()
Jel istina da ti je istrulila Dunja u fioci?...
Мјок ја једем пресне тиквице и шаргарепу, разне семенке и клице...
Хоћу да умрем здрав...![]()