Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 5.591
brojutro
Svi dobro, svi na broju?

Svi dobro, svi na broju?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tičice, es bila kod čika doktora za tice? šta kaže, šta bi, oš moći leteti?
Jutros do laboratorije, posle idem na kontrolu leta![]()
Juce mi je bilo bolje sada opet nesto losije ...![]()
Uslikala sam ti nase vanredno stanje sa vodom (a jeste i zvanicno bilo proglaseno).
Navodno su dobili neke novce za taj vodovod (po treci put za istu svrhu-zavrsilo ko zna gde..), mislim ovde se svi znamo tako da se i zna gde...
Samo se ti zezaj
Ako mi ukinu let sta cu onda
![]()
Meni pošalji kad nešto zanimljivije uslikaš.Jutros do laboratorije, posle idem na kontrolu leta
Juce mi je bilo bolje sada opet nesto losije ...
Uslikala sam ti nase vanredno stanje sa vodom (a jeste i zvanicno bilo proglaseno).
Navodno su dobili neke novce za taj vodovod (po treci put za istu svrhu-zavrsilo ko zna gde..), mislim ovde se svi znamo tako da se i zna gde...
Drzim se ja svoje biciklisticke dok ne padne snegMožda i ponude mesto u vazduhoplovnoj akademiji.![]()
Evo moze prvi snegMeni pošalji kad nešto zanimljivije uslikaš.![]()
Jes ti pingvin ili si promašila temu?Evo moze prvi sneg![]()
Puzaćeš, ko nekada!Samo se ti zezaj
Ako mi ukinu let sta cu onda
![]()
Evo od mene za tebe. Pjevaj: Sliku, tvoju ljubim...Meni pošalji kad nešto zanimljivije uslikaš.![]()
Ma zaebi, neš me ***at sa smajlijima, daj ti isto to, ali tvoju fotku.Evo od mene za tebe. Pjevaj: Sliku, tvoju ljubim...![]()
Ma zaebi, neš me ***at sa smajlijima, daj ti isto to, ali tvoju fotku.![]()
Koja grozna palanačka njuška.
Upravo du me unapredili sa suplementacijom nekomPuzaćeš, ko nekada!![]()
Gde su tebi fotke ptica sto si obecaoMa zaebi, neš me ***at sa smajlijima, daj ti isto to, ali tvoju fotku.![]()
Slikao je u parku iza žbuna,vjetar duvao pa mu mantil raskopčao, murija ga pokupila!Gde su tebi fotke ptica sto si obecao![]()
Ne poturaj tuđe dupe kad se tvoje traži, alooo!Lapsi intervenisi![]()
E ne vuci me za...Gde su tebi fotke ptica sto si obecao![]()
Ne loži se, neš!Slikao je u parku iza žbuna,vjetar duvao pa mu mantil raskopčao, murija ga pokupila!
Koja grozna palanačka njuška.