bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.111
A kud ce Zivota kad se vratiDobra ideja. Staviću na svoj bircus natpis ,,Kafana za žene - mužjacima zabranjeno okupljanje i šetanje okolo,,!

Eto koliko si verna drugarica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kud ce Zivota kad se vratiDobra ideja. Staviću na svoj bircus natpis ,,Kafana za žene - mužjacima zabranjeno okupljanje i šetanje okolo,,!

Trajaće ti kafana tri dana. Nemate vi sa sela baš puno znanja o društvenom životu.Dobra ideja. Staviću na svoj bircus natpis ,,Kafana za žene - mužjacima zabranjeno okupljanje i šetanje okolo,,!

On može. Eno, dopisala sam ga.A kud ce Zivota kad se vrati
Eto koliko si verna drugarica
Ja jesam vjerna drugarica.A kud ce Zivota kad se vrati
Eto koliko si verna drugarica![]()
Aj' ako si nam usput, neki Surčin ili Ledine, možemo da svratimo.Kakva diskriminacija
U svakom slucaju pozdravi tog marsovca
![]()

Kako? Misliš ne bauljamo pijane, razmazane šminke, nadrogirane i nevaspitane? Pa jeste.Trajaće ti kafana tri dana. Nemate vi sa sela baš puno znanja o društvenom životu.![]()
On može. Eno, dopisala sam ga.
Ja jesam vjerna drugarica.![]()

Subotica, tako kaze marsovacAj' ako si nam usput, neki Surčin ili Ledine, možemo da svratimo.![]()

Otkud ja znam šta vi ruralke radite kad ste bez kontrole? Ali ako vam je to zabavno, samo vi nastavite.Kako? Misliš ne bauljamo pijane, razmazane šminke, nadrogirane i nevaspitane? Pa jeste.
Daleko, mogu da svratim kad opet budem išao do Mađarske.Subotica, tako kaze marsovac![]()
Šta da mislim o tebi?!Otkud ja znam šta vi ruralke radite kad ste bez kontrole? Ali ako vam je to zabavno, samo vi nastavite.

Al' ti imaš čudne porive. Ili je kod vas u selu uobičajeno da su vam muški usrani?Šta da mislim o tebi?!
U dilemi sam da li si urban ili us.an?![]()

Ne mogu ja ovo! Mali razguli da te ne čitam.Al' ti imaš čudne porive. Ili je kod vas u selu uobičajeno da su vam muški usrani?![]()

Drago mi je što imaš te veštine sa jezikom, ali nište pre fotografije.Ne mogu ja ovo! Mali razguli da te ne čitam.
Treba još s dječurlijom da se prepucavam.![]()

Čekaj dok Simo dođe, pa ćeš da vidiš boga svoga.Drago mi je što imaš te veštine sa jezikom, ali nište pre fotografije.![]()

Šta će mi njegove fotke, pa nisam ja nakaradan? Aj ti to tvoje lepo šalji na PP.Čekaj dok Simo dođe, pa ćeš da vidiš boga svoga.![]()
Šta će mi njegove fotke, pa nisam ja nakaradan? Aj ti to tvoje lepo šalji na PP.

Opa, prvi sastanak pa bi ana... al si ti moderna seljančica?!

Marsovac zna adresu@bird again odoh ja, javljam ti kad pokupim @marsijaner a ti skuvaj supu, obavezno.
Obojica volimo da je ručak kompletan, supa, glavno jelo sa prilogom, slata i na kraju obavezno nešto slatko. Obrati pažnju šta od pića ide uz to jelo.
Hvala.![]()

Sleteo je, čekam ga. Prvo da izađu ovi iz Londona.Marsovac zna adresu![]()
Sleteo je, čekam ga. Prvo da izađu ovi iz Londona.

Слободна тема или?Dragi svi,
Ukoliko volite da pišete, ili ukoliko želite da čitate i glasate na književnom takmičenju, molim vas da glasate na ovoj anketi
https://forum.krstarica.com/threads/novo-takmicenje-anketa.1039532/#post-51635358
Svaki glas znači, hvala unapred
![]()
![]()
![]()
Možda prvo jedna ista tema, a poslije proizvoljna.Слободна тема или?
LapsiMožda prvo jedna ista tema, a poslije proizvoljna.