lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.927
Laku noć!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Сима ће да му буде крив бре.Mistik, nemoj posle ovde na plakanje![]()

Vole me žene.
Kako da te ponudim na tržištu kad ne znam vrediš li čemu?Jel to Reefer trgovac?![]()

Ponudiću ja tebe na stočnom sajmu.Kako da te ponudim na tržištu kad ne znam vrediš li čemu?![]()
Stize jesen, vratio se nas ParobrodМоже. Сви уређаји у свемиру знају ћирилицу![]()

?A ti si poljoprivrednica? Uh, ne volim kad se neko toliko oseća, ja sam fin i negovan muškarac.Ponudiću ja tebe na stočnom sajmu.
Ja i poljoprivreda kao ti i parfem.A ti si poljoprivrednica? Uh, ne volim kad se neko toliko oseća, ja sam fin i negovan muškarac.

Sad ti kasno, već si to napisala. A i neko je spomenuo da si iz nekog ruralnog mesta.Ja i poljoprivreda kao ti i parfem.![]()
Poljoprivredni sajam u NS je prošao, moraš da čekaš desetak meseci.Gdje ćete da me vodite?![]()

Jesam da. Selo Pičkovac. Poznato po nabijanju na nos.Sad ti kasno, već si to napisala. A i neko je spomenuo da si iz nekog ruralnog mesta.
Znao sam jednu čobanicu, lepa devojka, ali neka hvala.

Ti i Rifer u paketu da dodjete kod mene malo na poljoprivredu, mozeGdje ćete da me vodite?![]()

Ко ће да вози трактор а ко да отвара капију?Ti i Rifer u paket da dodjete kod mene malo na poljoprivredu, moze![]()
![]()
Ovo nekakav ubačeni provokator. Slaba mu špreha.Видим, и даље је жестоко!![]()

Ja cu lepo da ih docekam, a na njima je da se dogovore sta ko radi, domacinskiКо ће да вози трактор а ко да отвара капију?

Ja pojma nemam o poljoprivredi. Čekaj, imam nešto. Jedem u slast poljoprivredne proizvode. I svježe i prerađene.Ja cu lepo da ih docekam, a na njima je da se dogovore sta ko radi, domacinski![]()
Gdje ćete da me vodite?![]()

A zašto ti nabijaju na nos? Jel ti baš celo selo to radi?Jesam da. Selo Pičkovac. Poznato po nabijanju na nos.
Видим, и даље је жестоко!![]()

... далеко смањеном жестином (нека је "сила" уз њих )... 
Misti, jesi li ti punoljetan? Nemoj da ja idem kod odjeljenskog starješine i kažem kako se ponašaš.Нађи Броза, титовка + црвена марама па нек те води ...
Дала си заклетву и још не одступаш мртвацу ...
--
"сила" на форуму ...хо,хо,...![]()