- Poruka
- 206.554
A gde nestadoše gače?Je li ovo bio novi pokušaj duhovitosti?
Sa gaćama ili bez njih vježbaj i dalje!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde nestadoše gače?Je li ovo bio novi pokušaj duhovitosti?
Sa gaćama ili bez njih vježbaj i dalje!

Nabio si ih na štap.A gde nestadoše gače?![]()

Jeste, svašta ja tako nabijam. Nikad da odrastem.Nabio si ih na štap.![]()

Važi.Jeste, svašta ja tako nabijam. Nikad da odrastem.![]()

Gde se nađemo na sajmu?
?Gde se nađemo na sajmu?

Lapsi ok mi brise poruke?

Ovde samTu si ?
Mene su razvlačili po forumskim zatvorima ... ološ mooderatorski Krstin !
Dileje

to su nasi psihotepeuti 

Ma uopste niste fer
Ko ga je strpao u aps![]()
Spletkaris i to je sve nikad nista konkretno od tebeEkipa nesoja za provociranje+prijavljivanje+banovanje...
Sima i par forumaša i moderatora, razvili sistem za podjebavanje, vređanje i nezakonit rad je prijavljen Tabu i Ivanu !
Da ne bi Krstarica najebala po važećem srpskom zakonu ( a Pravilnik nije nikakav zakonski ili podzakonski akt) MALO SU EKIPU SMIRILI !!!
I Sima se malo smirio - ali ne verujem da će to dugo trajati

Ovde sam
I vec sve (ili se) nerviram. Cu - olos
to su nasi psihotepeuti
Napisem tri vrlo oprezna posta i dva ih nema, cao, obrisano
Je li , Mistik, ti si iskusniji od mene, ko to drlja po politici![]()

Spletkaris i to je sve nikad nista konkretno od tebe

Krstarica - drzava u drzaviDrljači ...
botovi, botići, botine, ...
neki nas svađaju po zadatku, neki su DB-ovci, neki su vučićevci, neki su dodikovci, svi nemoralni na plati ukradenih para ...
krstarica mora da sluša DB-ovce, ako dobije nalog da se navija npr. za izrael a ne za palestinu ili za ćacoje, a ne za studente, za antiblokadere , a ne blokadere, za bosančerose, a ne za Šumadince, itd...itd...

?Krstarica - drzava u drzavi
Vise od deset godina pises jedno te isto i nista?

Rijetko naporan lik.Čudi me da nije češće u Banovićima.Krstarica - drzava u drzavi
Vise od deset godina pises jedno te isto i nista?

SImo, bije te neki glas da imas klan koji prijavljuje cinkari itd... daj nesto u svoju odbranuRijetko naporan lik.Čudi me da nije češće u Banovićima.![]()

SImo, bije te neki glas da imas klan koji prijavljuje cinkari itd... daj nesto u svoju odbranu![]()

Mnogo sam potrešen.Za svaku narednu moju obrisanu poruku kriv si licno ti, sad razmisli koliko je to dobro.![]()

Rijetko naporan lik.Čudi me da nije češće u Banovićima.![]()

SImo, bije te neki glas da imas klan koji prijavljuje cinkari itd... daj nesto u svoju odbranu![]()