bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.017
Ruka mu se pozlatilaСаће ме бановати ...
одох

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruka mu se pozlatilaСаће ме бановати ...
одох

To je najgore od svega, toliki broj opasnih.
Ovde se razmileli ratnici ljuti, sve jači od jačega, ne zna se koji je veći junak. Jedan odapinje YouTube, drugi gađa Tviterom, treći neustrašivo maše Instagram sabljom, četvrti tom silom zamahne tastaturom da sruši u besu i svoj lični monitor.
Težak je taj rat forumski. Ko preživi, pričaće.
.gif)
Kuku nama s tobom![]()
.gif)
Evo sad imas moralnu podrsku silnoga SizifaTreba energije da stignem do tamo.![]()

Bolje vas našao, junaci. I junakinje. Ili kako se već kaže a da ne bude uvredljivo za feministe.
Teška je borba oko toga, moi Života.
Sumnjam da ja ovako hronično sklon nenasilnoj komunikaciji mogu da promenim bilo šta.
popravices se brzo 
Kaze se onako kako zelis da kazesBolje vas našao, junaci. I junakinje. Ili kako se već kaže a da ne bude uvredljivo za feministe.
najjednostavnije.Na pravom si mestu, ovde ima leka za sve te boljkeTo je najgore od svega, toliki broj opasnih.
Ovde se razmileli ratnici ljuti, sve jači od jačega, ne zna se koji je veći junak. Jedan odapinje YouTube, drugi gađa Tviterom, treći neustrašivo maše Instagram sabljom, četvrti tom silom zamahne tastaturom da sruši u besu i svoj lični monitor.
Težak je taj rat forumski. Ko preživi, pričaće.

?Neće to da može, odo da divljam i zamahnem mišem junačkijemDošlo do još brisanja u Portugaliji, i tebe brisali Sizife. Ono oko kolko meko ć ide u ćaci.
Ne bombarduj coveka, tek je stigaoNa sve to, onaj pobesneli Maks...ooonaaaj... Straks briše i baca vitamine na pogrešnu stranu, a titra ovima što ujedaju tastaturu i pljuckaju monitor. Ako se tako nastavi, neće lepo da se završi, s takvima nema budućnosti.![]()

A valjda si upamtioNije valjda i ti viskić s hledom, ne valja se.![]()
, zovi lenjivicu lapsi, sanker je na odmoru 
Ala si ti naporan covekDošlo do još brisanja u Portugaliji, i tebe brisali Sizife. Ono oko kolko meko ć ide u ćaci.
i nemoj da tuzakas toliko ... nije lepo 
Eto vec si se uklopio s tim jelom na prvom mestuOdo da smislim šta da pojedem, posle ću sve lahko.

Samo me napadaš, tis jedna nevaljala tičica.Ala si ti naporan coveki nemoj da tuzakas toliko ... nije lepo
![]()

Vidis gost brze ode no sto stizeSamo me napadaš, tis jedna nevaljala tičica.![]()

Dobra kafana mora da ima dobru konobaricu pored astala i piće na astalu.Vidis gost brze ode no sto stize
Moramo malo da pazimo na i na renome kafane![]()
Kuburimo i sa prvim, ali nije bitnoDobra kafana mora da ima dobru konobaricu pored astala i piće na astalu.
Prvi uslov je ispunjen, a drugi?

?Meni u ovo doba posle ručka najviše prija kafa i kisela.Kuburimo i sa prvim, ali nije bitno
Sta se pije?
Cudnijeg gosta nismo imaliMeni u ovo doba posle ručka najviše prija kafa i kisela.

Sta ti je to?može daj čistaka!

Ma ja volim kafu kao što volim i ženu.Ne smem da pitam koja kafa, mozda nastane boj na Kosovu![]()