Kafić Demonstracija “sile” na forumu

:kpozdrav:
Pamtim to kao da je bilo danas.:sad2:
Straksić meni sitnu knjigu piše,
sendvičare provocirati nikad više.:nono3:
Ne radi tako, sve će ti se briše,
i kad provociraju, lepo da se piše,
nikad istom merom, dokle tako više?:rtfm:
Moderacija će sve to da ti briše,
ako treba, i vitamine da prepiše,
u aps da pošalje, ako ovo potraje.:aha2:
A botine mi ne diraj, ama nikad više,
na temama samo kultura da se piše,
već ti mogu reći, ne volim te više.:mmmm:
Zato, eto tebi sad vitamina dva. :zloca:
Ha!
:hvala:

Инфо: код лапсике у биртији , данас у 20ч је сеанса епских јуначких форумских песама....

Uporedo sa prikazanim odvaljivanjem gluposti, moze za nekoga da kaze da ima...

...rastegljivo interpretiranje istine...

Zamisli, odrasla si osoba, autor neprevazidjene gluposti - "Celo istorijsko znanje je stvar konsenzusa", a mozes nekome da kazes da "rastegljivo interpretira istinu"...

Bože Gospode...
Naivno je verovati da Medvedev uvek govori istinu.

Polazis od pretpostavke, "navijanju" za neku od strana, koja je pritom potpuno pogresna.
Isto kao i Šizzif sa pretpostavkom o pocetku "Kada je Putin potpuno bespotrebno napao komsiju", ni ne znajuci sta je sve prethodilo, potpuno opravdanom, "napadu".

Kasno, ja već izuo kopačke... al ajd dok sam još na terenu:
Naivno je verovati da Medvedev uvek govori istinu.

Ja bi to ovako rekao - Naivno je verovati da je Medvedev ikad govoro istinu. Za Vladolf važi isto.
Eto, nije bilo neke sile od strane Sizifa... Kad pomenuh, Sizife, de skreni pažnju Straksu da smanji doživljaj sa deobom vitamina i brisanjem, odlepio je skroz. Ili ga izbaci. A ni onaj anđelčić đavolčić se ne oseća baš najbolje.

Kad pomenuh, Sizife, de skreni pažnju Straksu da smanji doživljaj sa deobom vitamina i brisanjem, odlepio je skroz. Ili ga izbaci. A ni onaj anđelčić đavolčić se ne oseća baš najbolje.
Teška je borba oko toga, moi Života.

Sumnjam da ja ovako hronično sklon nenasilnoj komunikaciji mogu da promenim bilo šta.

Nikako nasilna komunikacija. :nono3:
Treba samo veći čekić, ljubazan trgovački kez i pogled masovnog ubice. Pa da viš kako slušaju, prosto upijaju. :ceka:
To je najgore od svega, toliki broj opasnih.

Ovde se razmileli ratnici ljuti, sve jači od jačega, ne zna se koji je veći junak. Jedan odapinje YouTube, drugi gađa Tviterom, treći neustrašivo maše Instagram sabljom, četvrti tom silom zamahne tastaturom da sruši u besu i svoj lični monitor.

Težak je taj rat forumski. Ko preživi, pričaće.

Back