bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.017
Ne mogu da vidim link, zao mi je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da vidim link, zao mi je.
Dobra zora!
E, moj Života! Što si pjevo, pjevo si...
Srušila se kula od karata!

Samo sam ljubazna, i usluzna ovde, treba li ti jos staTi ne znaš da li bi me voljela ili mrzila. Daj odluči se već jednom.![]()
?Topli sendvič, flašica vode i čokolada. Hvala.Samo sam ljubazna, i usluzna ovde, treba li ti jos sta?
,,Ovo,, ti je najmanje 30 godina udaljeno od mene.Prvo:
![]()
Ovo si lepo obavila. Momenat.

Boli a?,,Ovo,, ti je najmanje 30 godina udaljeno od mene.![]()
Zašto bi boljelo?Boli a?![]()
Ukrala Tihijev sendvič!?
Cesmovaca.

Potrebno ti je vise sna.Zašto bi boljelo?
Nije to paćenice! Od kuće do posla imam 3,5 km. Pješačim u oba pravca. Dođem kući, presvučem se, ručam i spavam sat, dva, nekada i tri. Tako da se desi da ako poslijepodne duže spavam uveče sam duže i budna ili ranije ustanem. Odgovara mi tako.Potrebno ti je vise sna.
Uzmi toplo mleko pa u krevet.![]()
Jos samo kad bih u to poverovalaNije to paćenice! Od kuće do posla imam 3,5 km. Pješačim u oba pravca. Dođem kući, presvučem se, ručam i spavam sat, dva, nekada i tri. Tako da se desi da ako poslijepodne duže spavam uveče sam duže i budna ili ranije ustanem. Odgovara mi tako.

Stvarno je tako, a ti vjeruj ili ne vjeruj.Jos samo kad bih u to poverovala![]()

Odakle ti to znasŽivota nije banovan, samo C1. Popravio se!![]()
Pa vidjela obavještenje o prekršajima korisnika.Odakle ti to znas?
Pa vidjela obavještenje o prekršajima korisnika.

....
...сркк (сам сам се послужио)Nešto mi je mnogo fina jutros! Da neće kakav uragan da nas strefi?!Лепо.
Њих две баш лепо причају у кафани...![]()
....
--
Нисам ништа читао, али ваљда сам погодио......сркк (сам сам се послужио)