lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.831
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Уђе на предња врата кафане 1, изађе на задња, онда на кривини пређе преко пута, уђе на задња врата кафане 2 и услужи те...A ovde može piće, a tamo ne može.
Dobro, takoe kakoe.![]()

Ovdje si bio podnošljivo polupijan.A ovde može piće, a tamo ne može.
Dobro, takoe kakoe.![]()

Molim!Уђе на предња врата кафане 1, изађе на задња, онда на кривини пређе преко пута, уђе на задња врата кафане 2 и услужи те...
Језик јој до земље од тог суманутог јурцања тамо-вамо !!!![]()
Sada si i tumač Misti jezika?Kaže ti da mnogo radiš![]()

кога сад Енигма јури ?!? ...Pa sama kažeš da ti ne ide enigmatika, mislim da je to od silnog jurcanja.![]()

Niti se svadjam, niti sa samim sobom.mastrangelo zašto se svsđaš sam sa sobom?
...rastegljivo interpretiranje istine...poznati su po rastegljivoj interpretaciji istine.
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-37.1019864/post-50347948
Dobro vecebrojutro
Od novih kurvanja imamo nova brisanja.![]()

Uporedo sa prikazanim odvaljivanjem gluposti, moze za nekoga da kaze da ima...
...rastegljivo interpretiranje istine...
Zamisli, odrasla si osoba, autor neprevazidjene gluposti - "Celo istorijsko znanje je stvar konsenzusa", a mozes nekome da kazes da "rastegljivo interpretira istinu"...
Bože Gospode...
U nasem bi slucaju tu doslo do krvoprolicaСте гледали "Лаку ноћ, децо"? Тамо су увек стајали на корњачу!![]()

Dobro vece
Cemu takve reci, od tebe nisam bas to navikla da cujem![]()

Razume se da je u pravuPo ovom maleckom uzorku, reklo bi se da je silni Sizif u pravu. Ne pada mi na pamet da listam svih 800 strana navijačkog iživljavanja na temu rata.
kad Zivota tako kaze 
Moras pazitiSamo sam se nadovezo.![]()
.

Numes i to je toNeću, neću![]()