Enigma
Poznat
- Poruka
- 8.324
Izgasiro sam nju i Životu danas do maksimuma.Pregrio im se motor.Neko te bas nervira danas?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgasiro sam nju i Životu danas do maksimuma.Pregrio im se motor.Neko te bas nervira danas?

Poznato mi je to. Mi kada smo dolazili na raspust u Krajinu lokalni momci se non stop vrtjeli oko babine kuće. Sve rođake i komšinice nas svojski mrzile.zemka se zvala. valjda zato šta nije bila domaća pa smo svi poludili za njom.
ma samo se šalam mitzekZasto si tako zao?

To više nije ni bosanski humor, već engleski.
Lapsi je Dženana nadimak đe nana.![]()

Totsi, koji si u redu čekanja?ma samo se šalam mitzek![]()
pokušao sam je naći na fejsu kasnije ali nisam uspio. neki izvori kažu da je otišla u ameriku.Poznato mi je to. Mi kada smo dolazili na raspust u Krajinu lokalni momci se non stop vrtjeli oko babine kuće. Sve rođake i komšinice nas svojski mrzile.
Totsi, koji si u redu čekanja?
Izgasiro sam nju i Životu danas do maksimuma.Pregrio im se motor.![]()
Jest, pa si podvio rep i zbriso nakon 5 minuta. Evo, osto ti lanac, spao s bicikla!

Bosanski humor?To više nije ni bosanski humor, već engleski.
Hajmo sada, svi u glas ha ha hahaha![]()

Gdje? Dole? Isto kao kod tebe gore, samo nema zuba!Bosanski humor?
Đes ba,ša ima.![]()

Bosanski humor,ajmo sad svi ko u Zenici na pijaci hahahaha.Gdje? Dole? Isto kao kod tebe gore, samo nema zuba!![]()
![]()
Simo, nemoj više. Ode ti autoritet na forumu!Bosanski humor,ajmo sad svi ko u Zenici na pijaci hahahaha.

Jedino mož da ide uz neki kontra miting.![]()
Šta drugo nego bosanka? Kuća čista a ona vazda kafeniše.lapsi nebi nikad za tebe rekao da si bosanka

Gedžo! Glavom ulazi, guzicom izlazi!bardan
tutsi prvi u kafanu a poslednji izlazi.![]()