Enigma
Poznat
- Poruka
- 8.324
Tražio sam pjesmu Bog je rodom iz Zenice,al YouTube kaže da nije.Gdje samo iskopaš te metuzaleme?
Nije mene Tica uzalud pitala šta mislim koliko imaš godina!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tražio sam pjesmu Bog je rodom iz Zenice,al YouTube kaže da nije.Gdje samo iskopaš te metuzaleme?
Nije mene Tica uzalud pitala šta mislim koliko imaš godina!![]()

Još jedno 50 godina.Neće ni vaše dovijeka!

Joj Simo, što ne upišeš večernju školu humora? Brukaš nam ovog malog ekonomskog i političkog tigrića.To mu ti pišeš na Blogu?![]()
Treba si da tražiš Zenica blues. To vas sljeduje.Tražio sam pjesmu Bog je rodom iz Zenice,al YouTube kaže da nije.![]()
Bila si tamo pa znaš.Vidi se iskustvo.Treba si da tražiš Zenica blues. To vas sljeduje.

Samo za Simu i njegovu budućnostBila si tamo pa znaš.Vidi se iskustvo.![]()
Tvoja i Životina budućnost.Samo za Simu i njegovu budućnost

Jak si mi ti čin u muriji kada škrabaš na Krsti!Tvoja i Životina budućnost.![]()

Jak si mi ti čin u muriji kada škrabaš na Krsti!![]()

Ja sam poručnik po činu.Poručujem koliko mi para trebaju poslat.Jak si mi ti čin u muriji kada škrabaš na Krsti!![]()

Tamo gdje ćeš završiti neće ti trebati pare.Ja sam poručnik po činu.Poručujem koliko mi para trebaju poslat.![]()

Imamo i mi svoju diku od botova!
Simin istomišljenik!

Prodajem BMW X6,dosadio mi.Tamo gdje ćeš završiti neće ti trebati pare.![]()

Ja pišem za svoju dušu, a ti za siću. Kokuz iz bukvara.Prodajem BMW X6,dosadio mi.
Sad kupujem nešto novo,uvrijediće me ako kažu da košta manje od 200 000€.![]()

Pa da,tvoja duša se već 20 godina nada da piše nešto suvislo i istinito.Ja pišem za svoju dušu, a ti za siću. Kokuz iz bukvara.![]()

Biće, biće...Pa da,tvoja duša se već 20 godina nada da piše nešto suvislo i istinito.![]()

Mislila sam biće, biće za dobre pi.iće!
Nada umire zadnja, naglasak na biće.![]()

Ti imaš čim mislit?Mislila sam biće

Ti imaš čim mislit?![]()
Jesi i šuntava,zmaj od Šipova je za tebe doktor nauka.