bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.084
Jesam sumnjivaNije istina. Bila sam dobra, sve dok mi nije pukao film na MiB-a. Još ga mrzim.
zbog toga sto mi je Simo drag sagovornik
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam sumnjivaNije istina. Bila sam dobra, sve dok mi nije pukao film na MiB-a. Još ga mrzim.
zbog toga sto mi je Simo drag sagovornik
?Ih, lako je tebi. Mi nemamo robe, mi smo opozicija.da speremo malo ove gadarije šta ste prethodno pustili.
i da ih ne puštate više!
Dezurni provokatorIh, lako je tebi. Mi nemamo robe, mi smo opozicija.![]()
Ma neeee. Kožne jakne, trake oko glave, kaubojke i taj fazon. Mi smo sitna raja.kakve robe (misliš droge)?
Gdje si Tico? Zapostavljaš nas.Dezurni provokator![]()

Imam novog kucnog ljubimcaGdje si Tico? Zapostavljaš nas.![]()

Mijenjaš ih ko čarape.Imam novog kucnog ljubimca![]()
Ko ti sada cuva cirilicuMijenjaš ih ko čarape.
?
Zaključam ja to.Ko ti sada cuva cirilicu?
Htjela je pokazat da i u Zenici znaju ćirilicu.Ko ti sada cuva cirilicu?

Neko te bas nervira danasZaključam ja to.
?dobar je života.Da je bar Života ovdje?!![]()
Naravno. Pisali i čitali oba pisma, a ne kao krajišnici. Više od pola ih nije znalo ćirilicu kada sam došla ovdje!Htjela je pokazat da i u Zenici znaju ćirilicu.![]()

šta sad zlostavljaš? čiuvhavhu?Imam novog kucnog ljubimca![]()
Ne. Simu sam sredila.Neko te bas nervira danas?
Nisi više ni ljubimac!šta sad zlostavljaš? čiuvhavhu?

samnom je jedna zeničanka (jeli se kaže zeničanka?) išla u razred. bio sam jedan period zaljubljen do ušiju u nju.Naravno. Pisali i čitali oba pisma, a ne kao krajišnici. Više od pola ih nije znalo ćirilicu kada sam došla ovdje!![]()
Takve smo mi, fatalne!samnom je jedna zeničanka (jeli se kaže zeničanka?) išla u razred. bio sam jedan period zaljubljen do ušiju u nju.

sredit ćeš nas ti sve jednog po jednog mensečiniNe. Simu sam sredila.
Svi ste vi moji drugari.sredit ćeš nas ti sve jednog po jednog mensečini
zemka se zvala. valjda zato šta nije bila domaća pa smo svi poludili za njom.Takve smo mi, fatalne!![]()
Zasto si tako zaošta sad zlostavljaš? čiuvhavhu?
?