bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.175
Nemas pojma lagano nista ali nistaaaaoko 45

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemas pojma lagano nista ali nistaaaaoko 45

Koliko ima?Nemas pojma lagano nista ali nistaaaa![]()
Kom to, ako nije tajnaNe zna on šta je copy paste, on na drugom forumu nije znao ni sliku za avatar postaviti, niti nešto s YouTube, Aleksije mu pomagao.On je za nijansu pametniji od njega!
![]()
?Pitaj ga, mozda ti i kazeKoliko ima?

E sad ce da ti kaze sigurnoSimo, koliko godina si sprdio u dupe

Hoće, to je njegov jezik!E sad ce da ti kaze sigurno![]()

Ovde opisano...Da.
Da.
Pokazao bih samo o kakvom karakteru se radi:
...a, ovde dokazano...Takvi obicno imaju i klasifikuju "izvore" vesti. I slusaju i veruju "izvoru"
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-32.997574/page-131#post-48833936
Šizzif, zapravo, ima listu...?!
On popisivao registracije na zboru?!Nije falilo ni hrvatskih registracija.Vidio sam dosta registracija Zagreb, Vukovar,Split i Šibenik.To me šokiralo.
Bilo je i slovenskih Ljubljana i Maribor.
Njemačke ne treba ni spominjat.

Nju su morali na forumu HB obučavat da pošalje post.Kom to, ako nije tajna?
Lazljivice.![]()

Nije istina. Bila sam dobra, sve dok mi nije pukao film na MiB-a. Još ga mrzim.Nju su morali na forumu HB obučavat da pošalje post.![]()
Ne sudi po svom dupetu.Znamo da su tebi tamo sprdile.Simo, koliko godina si sprdio u dupe?

Sram te bilo! Krajišnik od glave do pete.Ne sudi po svom dupetu.Znamo da su tebi tamo sprdile.![]()
Nećemo valjda pjevat Bosno moja, Života ne zna tekst.O, Bože, smiluj mu se!![]()

Naučiću ga ja.Nećemo valjda pjevat Bosno moja, Života ne zna tekst.![]()
Tebe svakako razočaro zbog Republike Srpske.Naučiću ga ja.
Možemo da krenemo od one, laganije ,,Bosnom behar probeharao, mene život razočarao...,,

Kako neće. Vidi budućeg predsjedika RS-a.Tebe svakako razočaro zbog Republike Srpske.![]()
Al je Bog rodom iz Srbije.Bosnom behar probeharao, nisam k režimu prešaltao...
![]()
I hope so!Bosnom behar probeharao, nisam k režimu prešaltao...
![]()
Gdje samo iskopaš te metuzaleme?Al je Bog rodom iz Srbije.

To mu ti pišeš na Blogu?

Neće ni vaše dovijeka!To mu ti pišeš na Blogu?![]()