totsi
Domaćin
- Poruka
- 3.880
tičica na tuđe rame sleće
đurđevak zeeeleni
đurđevak zeeeleni
svima osim meni
đurđevak zeeeleni
đurđevak zeeeleni
svima osim meni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Opasne one vaše s Manjače, bodu šankereBitni su mi ko četvrtak.
Juče sam bio na Manjači,nisam imo vremena za njih.![]()
НИКАД ОД ТЕБЕ ЉУБАВНИКА. ПЈЕВА ЈОЈ ЂУРЂЕВДАН, ПЈЕСМА КОЈА ЈЕ СМИШЉЕНА У ВОЗУ ЗА ЈАСЕНОВАЦ!tičica na tuđe rame sleće
đurđevak zeeeleni
đurđevak zeeeleni
svima osim meni![]()
Vidio sam lapsi juče na zboru na Manjači. Nosila je crvenu beretku na glavi s natpisom JSO.Sto si presla na cirilicu
![]()

Kakva pozitiva od tebeНИКАД ОД ТЕБЕ ЉУБАВНИКА. ПЈЕВА ЈОЈ ЂУРЂЕВДАН, ПЈЕСМА КОЈА ЈЕ СМИШЉЕНА У ВОЗУ ЗА ЈАСЕНОВАЦ!

Еманциповаћу ја тебе кад-тад!Vidio sam lapsi juče na zboru na Manjači. Nosila je crvenu beretku na glavi s natpisom JSO.
Valjda je zato prebacila na ćirilicu.![]()
Lapsi ko gargamel uhvatiću ja tebe,uhvatiću ja tebe.Еманциповаћу ја тебе кад-тад!
tičica na tuđe rame sleće
đurđevak zeeeleni
đurđevak zeeeleni
svima osim meni![]()

Схватате ли ви да то није смешно већ жалосно!!!![]()
.gif)
На послу. Чувамо нашу азбуку.![]()

Ја тек у предшколско!brojutro
Jel krenuli u školicu?![]()
Vidio sam lapsi juče na zboru na Manjači. Nosila je crvenu beretku na glavi s natpisom JSO.
Valjda je zato prebacila na ćirilicu.![]()

gađaš u srž problema, paraš mi srce uz melodiju đurđevdanaTutsijeva tuga pregoooolemaaaaaa!
Aj, niko ne zna šta se njemu sprema.
U kafani ceo dan on dreeemaaaaaa,
a tičice neeeeemaaaaaaaaaa![]()

ovo nisam znao keve mi, proguglat ću.НИКАД ОД ТЕБЕ ЉУБАВНИКА. ПЈЕВА ЈОЈ ЂУРЂЕВДАН, ПЈЕСМА КОЈА ЈЕ СМИШЉЕНА У ВОЗУ ЗА ЈАСЕНОВАЦ!
pozitiva?Kakva pozitiva od tebe![]()
ovo nisam znao keve mi, proguglat ću.
ali vrlo vjerojatno samo mutiš kašu.
Možda sam i tebe vidio.Bilo je i cigića pijačara iz Šapca i Loznice.Niko se ne bi iznenadio i da si video zmajeve.![]()

Bilo je i cigića pijačara iz Šapca i Loznice.

Eh,šta je juče bilo registracija pored ovih iz Šapca i Loznice iz Sombora,Rume,Novog Sada,Pančeva, Beograda, Sremske Mitrovice,čak sam jednu vidio iz Kragujevca Mercedes džip.To 100% bila Lagerta.Ti baš moro da im kvariš prosek.![]()

Nije falilo ni hrvatskih registracija.Vidio sam dosta registracija Zagreb, Vukovar,Split i Šibenik.To me šokiralo.Ja Lagertu redovno srećem na Ravnoj gori, vodi ekskurzije.![]()