totsi
Domaćin
- Poruka
- 3.879
nebi mu oprostio pa sad da je iz tunguzijeШпанско прасе.
Нисам знао да си интернационална куварица
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nebi mu oprostio pa sad da je iz tunguzijeШпанско прасе.
Нисам знао да си интернационална куварица
Tu sam da pomognem.![]()

Ja gledala Šarovića i one čudne ljude na protestu u Zrenjaninu.

Šteta što Italija nije igrala protiv Srbije,pa da navijam za Italiju.Играју Босанци и Италијани.
За кога ли Сима буква навија?!?
Схватате ли ви да то није смешно већ жалосно!!!
Najjači momenti "Odnese mi sagovornika" i "Ma šta oni tamo... kad dođu na vlast, nek onda protestuju"![]()

Upravo tako!Схватате ли ви да то није смешно већ жалосно!!!![]()

Simo, vidim ignorise te ovo drustvo od sinocŠteta što Italija nije igrala protiv Srbije,pa da navijam za Italiju.
?SveznalicaUpravo tako!

Симо ,,пропо,, бот!Simo, vidim ignorise te ovo drustvo od sinoc?
Јок, ето ти си. И опет ми се вртиш око Симе.Sveznalica![]()

Симо ,,пропо,, бот!
to te najvise i boli. 
Знам ја те вјерујуће. Ево их сваки дан зује око мене на послу и у комшилуку. Ти вјерују само у пун новчаник и брзу руку.Nije, Simo veruje u ono sto piseto te najvise i boli.
![]()
Simo je moj drug, ne budi vestica i to ona ljubomornaЈок, ето ти си. И опет ми се вртиш око Симе.![]()

Пусти ми те приче друг моје жене.Simo je moj drug, ne budi vestica i to ona ljubomorna![]()
Sto si presla na cirilicuЗнам ја те вјерујуће. Ево их сваки дан зује око мене на послу и у комшилуку. Ти вјерују само у пун новчаник и брзу руку.

Neko lose iskustvoПусти ми те приче друг моје жене.
?Не моје. Један из комшилука имао жену која се швалерисала са радним колегом. Мушкарци, ко мушкарци, задиркују га...Neko lose iskustvo?
На послу. Чувамо нашу азбуку.Sto si presla na cirilicu
![]()
Sve ti znas, lepo kazemНе моје. Један из комшилука имао жену која се швалерисала са радним колегом. Мушкарци, ко мушкарци, задиркују га...
Он се брани, људи то је друг моје жене, најбољи друг. Миц по миц оде жена другу.

Ko bi u ovo poverovaoНа послу. Чувамо нашу азбуку.![]()
ali ajde, da ne dzangrizamBitni su mi ko četvrtak.Simo, vidim ignorise te ovo drustvo od sinoc?

Planira i ona da ode drugu,al drug pametan pa je neće.Sve ti znas, lepo kazem![]()
pa da je bre ceo svet razumeSto si presla na cirilicu
![]()