totsi
Primećen član
- Poruka
- 590
može te spasiti jedino da ti bird da imunitet
ali čisto sumnjam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sad piće za čoveka u ćošku koji tera gostekad bude glasanje mism lapsi da ti prva letiš van![]()
haha bird pa da, letiš hahaJa letim umesto lapsi
Moze?
Nema pojma. Simo će da se zauzme za mene, kao i nekada davno. Staće ispred bataljona i reci pucajte, ali nju ne dam!kad bude glasanje mism lapsi da ti prva letiš van![]()
Ti ni do karike nisi dogurao! Šta ti je večeras?mism da si ti najslabija karika u ovo naše kafanče![]()
Sedef cigarete. Neko od moje porodice pušio i ja kupovala na Cvetkovoj pijaci.Šta pamtiš bre?
Cvetkova u BG?Sedef cigarete. Neko od moje porodice pušio i ja kupovala na Cvetkovoj pijaci.
Daaaaa. Vjekoslava Kovača. Crveni soliter, iznad sportski centar.Cvetkova u BG?
Pa šta tražiš sada tako dalekooDaaaaa. Vjekoslava Kovača. Crveni soliter, iznad sportski centar.
Možeš da biraš.Какво је то здраво пушење?
Јел то оно еколошко-еротско ?...![]()
Au, sad će da prospe metafizičko objašnjenje ekološkog pušenjaMožeš da biraš.![]()
Jesam, ali živjela sam jedan duži period tamo. U tom soliteru i ispod, prođeš kliniku ili stacionar prema toplani.Pa šta tražiš sada tako dalekoo? Il je to samo za pojedine
Ja bila ubeđena da si neka devojčica negde u BIH
![]()
Ne znam ti ja BG baš najbolje ali taj deo sticajem okolnosti sam dobro upoznala. Ćera mi je išla u srednju farmaceutsku, prolazila pored Cvetkove, a bila u domu u Krunskoj. Tako da sam donekle upućena.Jesam, ali živjela sam jedan duži period tamo. U tom soliteru i ispod, prođeš kliniku ili stacionar prema toplani.
a ono divljakuša sa BG asfaltaPa šta tražiš sada tako dalekoo? Il je to samo za pojedine
Ja bila ubeđena da si neka devojčica negde u BIH
![]()
A odakle si ti, ako nije tajna?a ono divljakuša sa BG asfalta![]()
Kariko!a ono divljakuša sa BG asfalta![]()
Sada sam u BiH-RSA odakle si ti, ako nije tajna?
Pa ok, nisi ti jedina za koju znam da je otišla za RS. Moj dever se odselio u BL. Prvo je bio u Prijedoru a sada je u BL i lepo mu je. Ja pitali totsija odakle je.Sada sam u BiH-RS
Pa ok, nisi ti jedina za koju znam da je otišla za RS. Moj dever se odselio u BL. Prvo je bio u Prijedoru a sada je u BL i lepo mu je. Ja pitali totsija odakle je.
pu-st-ns
Pula, nešto ne znam, Novi Sad?pu-st-ns
lagy mnogo si mi nešto znatiželjna znašPula, nešto ne znam, Novi Sad?
lagy mnogo si mi nešto znatiželjna znaš![]()