lapsi
Poznat
- Poruka
- 7.006
Ako moraš?!Ja letim umesto lapsi
Moze?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako moraš?!Ja letim umesto lapsi
Moze?
Ja sam uvek radoznala, takav mi horoskoplagy mnogo si mi nešto znatiželjna znaš![]()
Ne žuri, meni ne smetaš ni najmanje, kao npr.TotsijuDo kada imam rok da odlucim![]()
sad sam se setio jedneJa sam uvek radoznala, takav mi horoskop![]()
U brate al si vulgaran... da ti oprostim jer su kasni satisad sam se setio jedne
došlo je do anala
mala bila radoznala![]()
Ma Totsi spominjao nekakav Kondorov letA o kakvom letenju je reč?
spavaš na satu. sutra je glasovanje, najslabija karika leti van i više nema pristup temiA o kakvom letenju je reč?
dudi aludirali smo na tinejdžerski školsko propalitetno doba kad se nije još radilo i kad bi danas nešto imao u džepu a sutra ništa![]()
Ma Totsi spominjao nekakav Kondorov let![]()
Uh, miša mu, Ipsos je ozbiljna agencija. Lovi klinke da anketira za 25 KM u DM!ankete koje je dao izraditi ipsos kažu da lapsi uvjerljivo leti van 80% za
apsolutno nebitno. bitno je da smo ljudi.
ankete koje je dao izraditi ipsos kažu da lapsi uvjerljivo leti van 80% za
šta si se ustrtarila a?Uh, miša mu, Ipsos je ozbiljna agencija. Lovi klinke da anketira za 25 KM u DM!
Ja?šta si se ustrtarila a?
Све си побркао, најслабија карика зове туру за целу кафану!spavaš na satu. sutra je glasovanje, najslabija karika leti van i više nema pristup temi
Све си побркао, најслабија карика зове туру за целу кафану!![]()
Ништа, све старо и похабаноSta ima novo?
Ништа, све старо и похабано![]()
Када би погодили да је ово написао Влада Дивљан?Daj neku muziku, ne budi namcor![]()
Pula,Split,Novi Sad.Pula, nešto ne znam, Novi Sad?
Ја је зовем мени да се врати