Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 95.789
Banovala me Lagerta
Нека је...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banovala me Lagerta
Odbijam s velikim gnušanjem.Pobednik dobija moderatorsku palicu![]()
Paziš šta pišeš pa neće prepravljatiБоље да те Банује, него да ти преправља текстове као мени.
Па реченице испадну глупе, сладуњаве и грађанистичке...![]()
Ти једва чекаш , па да ставиш броза на аватарOdbijam s velikim gnušanjem.![]()
od accepta "dark side of my heart"Ima tih sporCkih.
Paziš šta pišeš pa neće prepravljati![]()
Kao bez prepravljanja tvoje rečenice nisu glupe?Боље да те Банује, него да ти преправља текстове као мени.
Веровао или не, исте те године је додељена прва Виталова награда, а добио ју је Иван В. Лалић за збирку песама "Четири канона". Ето.Ne znači mi ništa, ko je te godine osvojio Vitalovu nagradu?
Врло глупе чак и за равноземљаше...![]()
‘96.-ta. O cemu se ovde radilo?Веровао или не, исте те године је додељена прва Виталова награда, а добио ју је Иван В. Лалић за збирку песама "Четири канона". Ето.
mi ovde u ovo naše malo kafanče. moramo biti kompaktni, sa puno osećanja jedni prema drugi. ako je iko u nevolju ovaj prvi šta primeti beskompromisno se baca na glavu da pomogne! samo tako možemo opstati u ovaj izopaćeni svet!
nije ironija. može se sutra desiti da budeš ležala ošamućena a ja se bacam na glavu! faćam te za grudi i dajem umjetno disanje! bez odlaganje!Eto naucismo i sta je ironija
![]()
nije ironija. može se sutra desiti da budeš ležala ošamućena a ja se bacam na glavu! faćam te za grudi i dajem umjetno disanje! bez odlaganje!
napokon razmišljaš trezveno
To kad odskocim sa onog trotineta![]()
Znamo to.Promjenjljivog je raspoloženja za razliku od mene koji sam uvijek ujednačen.![]()
Vidjela sam. Kakvi su ti ono crveni otisci ruke na fasadi? Trojica sa naočalama razgledaju nešto!još su sitnice ostale, majstori montiraju štangu
Kad sam te bre ispravljala, samo sam navela da bih mogla i navela tačno razlogБоље да те Банује, него да ти преправља текстове као мени.
Pamtim ja 80-tih godinaМало касним, задржао се у граду, али кад смо код цигарета, јел памти неко ово, ја сам са тим почео
Pogledajte prilog 1748459
mism da si ti najslabija karika u ovo naše kafančeVidjela sam. Kakvi su ti ono crveni otisci ruke na fasadi? Trojica sa naočalama razgledaju nešto!
Od ,,Čovjeće ne ljuti se,, nije dalje makeo!@Simo Dubajić igraš li šah?
Šta pamtiš bre?Pamtim ja 80-tih godina
kad bude glasanje mism lapsi da ti prva letiš van![]()