Majstor Života
Poznat
- Poruka
- 7.588
Bolje da si ostavio patriJotizam mesto kafe. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ostavio je koda je nikad nisam pio.Ja razumela da si cigarete ostavio. Kako si bre kafu mogao ostaviti??
Opet šifre!
To mi se ni malo ne dopada. Čim krenu šifre, krene i filovanje.
Ajd ćao.
?Izvini što pitam, a ,,ono,,?Ostavio je koda je nikad nisam pio.

Patriotizam je moja inspiracija,jači od kave i cigara.Bolje da si ostavio patriJotizam mesto kafe.![]()

Nijednu,ness, filter??Ostavio je koda je nikad nisam pio.
Ostavih tebe.Izvini što pitam, a ,,ono,,?![]()

Više štete no koristiPatriotizam je moja inspiracija,jači od kave i cigara.![]()
Ništa.Ne fali mi ni malo.Nijednu,ness, filter??
Jače od mene.Ko droga.Više štete no koristi![]()

Ko šta šifruje? Imaj na umu da sam plavuša i da mi treba polako objasnitiOpet šifre!
To mi se ni malo ne dopada. Čim krenu šifre, krene i filovanje.
Ajd ćao.
Navuko si se, što bi rekliJače od mene.Ko droga.![]()
simo šifruje a života filuje koliko sam imao shvatiti i nesvidža mi se toKo šta šifruje? Imaj na umu da sam plavuša i da mi treba polako objasniti![]()
Krenu tako sa šiframa i onda napad. S čeone strane, sa strane i s leđa. Jedva se izvučem.Ko šta šifruje? Imaj na umu da sam plavuša i da mi treba polako objasniti![]()
Skinuće ga blokaderi.Navuko si se, što bi rekli.
praktički budeš u sendvićuKrenu tako sa šiframa i onda napad. S čeone strane, sa strane i s leđa. Jedva se izvučem.
Tako odgojen i u takvoj sredini odrasto gdje je sa srbovanjem počinjo i završavo dan.Navuko si se, što bi rekli.

Meni si ti ko iz Novog Pazara.Tako odgojen i u takvoj sredini odrasto gdje je sa srbovanjem počinjo i završavo dan.
Ne mogu ja sad gene promjenit ne ide.
Ne bi bio više original ko Levis,više bi se osjećo ko casucci.![]()
Pamet u glavu, du** uza zidKrenu tako sa šiframa i onda napad. S čeone strane, sa strane i s leđa. Jedva se izvučem.
Što? Odrekli se svega!Pamet u glavu, du** uza zid![]()

Ajde?? Mi po Šumadiji se pomolimo inače BitlsimaTako odgojen i u takvoj sredini odrasto gdje je sa srbovanjem počinjo i završavo dan.
Ne mogu ja sad gene promjenit ne ide.
Ne bi bio više original ko Levis,više bi se osjećo ko casucci.![]()