bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 43.023
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za stolom!Ne diraj coveka![]()
Nemaš ventilaciju? Kod mene u Lapsani i ventilator i aparat koji ispušta ozon. Ljudi tamo zdravo puše.![]()

Ja baš maloprije kupio 4 šteke cigara.Razmisljam da zabranim duvanisanje ovde![]()

Nemam para za reklamu. Dođe samo ko nabasa, što bi moja baba rekla.
Vidim guzva tamo ste ovde dosli![]()
Onaj zatvorenik odnio pare. Plate nema.Ja baš maloprije kupio 4 šteke cigara.
Neki moraju čekat platu,da bi zapalili.![]()
Ali tamno crveni.Najbolje cigare.
Pogledajte prilog 1748378
Ne pašu mi.Prije sam dimio Classic,pa prešo na Gold.Najbolje.Ne kašljem i nemam žgaravicu.Ali tamno crveni.

Ne pašu mi.Prije sam dimio Classic,pa prešo na Gold.Najbolje.Ne kašljem i nemam žgaravicu.

i pet piva u sebe, to je bilo riješenje, riješenje za osvježenje+ džuboks i fliper.
Presto ima 2 godine.Uzmi kafu Simo, ide uz cigaru![]()
Karakter čovekPresto ima 2 godine.

Ili kokuz. U ova kokuzna vremena prestaje da puši samo onaj koji ima želju, ali nema para.Karakter čovek![]()
Karakter čovek![]()
samo odlucis i eto, tako sam ja prestala s tim 
petre što je sad i jps i davidof gore šta je neko stavio su samo šminkeri furaliNe ignorišem
Ovo se trošilo za vreme fri šopova.
![]()
![]()
Jedno jutro pio kavu,popio do pola i nešto mi zasmetalo u stomaku,prosuo ostatak i više nikad nisam popio.Ni malo mi ne fali.Karakter čovek![]()

Ja razumela da si cigarete ostavio. Kako si bre kafu mogao ostaviti??Jedno jutro pio kavu,popio do pola i nešto mi zasmetalo u stomaku,prosuo ostatak i više nikad nisam popio.Ni malo mi ne fali.
Kad bi mogo i cigare tako ostavit.
???Tis lud, Simo.