bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 43.022
prolazio sam prek terazija jutros i učinilo mi se da sam vidio bird sa trotinet prohujala je dvesto na sat!
Jesam bila u roza obucena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prolazio sam prek terazija jutros i učinilo mi se da sam vidio bird sa trotinet prohujala je dvesto na sat!

možda nezm ili bird ume da vozi tako brzo

nisam 100% siguran ali 90 jesamонда можда ниси добро видео, да ли је то она ?...![]()
Ide nekako. Plate još nema, ali slavili odlazak jedne koleginice u penziju. Nakrkali se sada, pa pola koletiva drijema ili spava. Ja došla ovdje da vidim situaciju.Lapsi kako ide danas![]()
Ide nekako. Plate još nema, ali slavili odlazak jedne koleginice u penziju. Nakrkali se sada, pa pola koletiva drijema ili spava. Ja došla ovdje da vidim situaciju.
našikala si se viskićima?Ide nekako. Plate još nema, ali slavili odlazak jedne koleginice u penziju. Nakrkali se sada, pa pola koletiva drijema ili spava. Ja došla ovdje da vidim situaciju.
prelepo je pržila trotinet izbegavajuć ljude da koga ne pogazi
i nisu za svakoga!То су превелике брзине... спада перика !
Priznajem, ovo su prve koje sam zapalila...
Meni je bio filter Jugoslavija od đeda.Priznajem, ovo su prve koje sam zapalila...
To ne znam koje su cigarete.Meni je bio filter Jugoslavija od đeda.
Evo, šiknem i tebi jedan! Žestok, a? Zažmiri.našikala si se viskićima?
Jeste Simo, svako puši ono što mu je pri ruci. Evo povuci i ti jedan...