The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 78.463
cestitamШта је са @tamara blagojevic ко год то био?
upravo si zvao najveceg trola u istoriji Krstarice
zbogom od mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cestitamШта је са @tamara blagojevic ко год то био?
Ja danas pravim punjeno pile s mladim krompirićima, i paradajz, ne volim nešto zelenu salatu.Неку паштету?
Само сам се питао ко је то у ствари??cestitam
zbogom od mene
![]()
Dobio si odgovorСамо сам се питао ко је то у ствари??
Домаћица?? Моји комплименти!!Ja danas pravim punjeno pile s mladim krompirićima, i paradajz, ne volim nešto zelenu salatu.
Такође.Dobio si odgovor
prijatan dan ti zelim
Kaže se alegator molićuOni to izgleda odokativno, viš da nigde nema zvaničan cenovnik, to su neka mangupska posla.
Jednu moderatorku preko noći pretvorili u paštetu, počeli su se obračunavati međ sobom, mala bara puna krokodila i aligatora.
Jesteni kako, tamara je najveća pesničkinja u istoriji krsta rice i ostatka sveta.![]()
mar !To je mamac za glupe. Tako ih lovimo, pa lomimo!![]()
S čim punišJa danas pravim punjeno pile s mladim krompirićima, i paradajz, ne volim nešto zelenu salatu.
Da te čovečanski zamolim da ne misliš više i da se samo prepustištakosam i mislijo.
Ma zezam sesumLJam
ali ako ti tako kazes
verUem
![]()
Sledeći nik da ti bude Ana BučevićDa te čovečanski zamolim da ne misliš više i da se samo prepustiš![]()
Grejt majnds tink alajktakosam i mislijo.
Ma znam da se zekis
Ako ti se na ovo nakači neki muški član, dobiješ zanimljiv odgovorS čim puniš
Da te čovečanski zamolim da ne misliš više i da se samo prepustiš![]()
Ako se nakači će ga otkačimoAko ti se na ovo nakači neki muški član, dobiješ zanimljiv odgovor![]()
Banuj sestroAko ti se na ovo nakači neki muški član, dobiješ zanimljiv odgovor![]()
Jetrica pileća, crni luk, stari krug namočen u mlijeko i začini.S čim puniš
da ja preventivno zbrisemAko se nakači će ga otkačimo
Kruh? Umesto krug?Jetrica pileća, crni luk, stari krug namočen u mlijeko i začini.