Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 7.185
Pendreka?
И? Шта је твоје питање?Čitam. Debeo je, dlakav i ne vadi pendrek iz futrole.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pendreka?
И? Шта је твоје питање?Čitam. Debeo je, dlakav i ne vadi pendrek iz futrole.
Pitam o čemu se radi? Zašto hoće da napusti forum?И? Шта је твоје питање?
Аха. Па ја сам разумео да је зато што је лоше сањао?Pitam o čemu se radi? Zašto hoće da napusti forum?
sačekaj nek ti malo zlo dođe pa ćeš vidit šta je glup naziv, povuci to ako još možeš.izrazito glup naziv teme![]()
Али ефектан!izrazito glup naziv teme![]()
To je mamac za glupe. Tako ih lovimo, pa lomimo!izrazito glup naziv teme![]()

Koliko C vitamina treba da popijem da me se banira. Sinoć me Nina kaznila zbog onog PTSP Kapetana.Izvolte![]()
Не гурај се, доћи ћеш на ред.Koliko C vitamina treba da popijem da me se banira. Sinoć me Nina kaznila zbog onog PTSP Kapetana.
A kada je mod žensko?По мом искуству, не требају ти никакви витамини, није важно ни шта куцаш, не мора бити ниједне ружне (па чак ни оштрије) ријечи, не мора бити било каквог скретања с теме, нужан и довољан услов је само да мод устане на лијеву ногу и ето бана.

Koliko C vitamina treba da popijem da me se banira. Sinoć me Nina kaznila zbog onog PTSP Kapetana.
А пмс??У том случају је ваљда кључно да ли куцаш док треба да добије, или док касни... тако некако.![]()

O liticu bez razmisljanja![]()

Ni slučajno, jedva čekala da se naspavamУстајемо??